Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας δεν έκανε καμία επιλογή υπέρ του Καμμένου – Δεν καταλαβαίνω τους λόγους παραίτησης του Κοτζιά

Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας δεν έκανε καμία επιλογή υπέρ του Καμμένου – Δεν καταλαβαίνω τους λόγους παραίτησης του Κοτζιά
Μείζον πολιτικό ζήτημα εάν ο Καμμένος απειλήσει ξανά ότι θα ρίξει την κυβέρνηση είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Δεν κατανοώ τους πολιτικούς λόγους της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι η εξέλιξη της παραίτησης του κ.Κοτζιά δεν είναι ευχάριστη.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Σκουρλέτης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρς επέλεξε τον κ.Καμμένο έναντι του κ.Κοτζιά.
«Ο πρωθυπουργός αμέσως μετά με τις δηλώσεις του, κατέστησε σαφές ότι η πολιτική της Συμφωνίας των Πρεσπών όχι μόνο δεν εγκαταλείπεται, αλλά αποτελεί την προτεραιότητα της κυβέρνησης.
Αυτό αποδεικνύει λοιπόν ότι ο πρωθυπουργός δεν έκανε καμιά επιλογή υπέρ του κ. Καμμένου, ο οποίος έχει εκδηλώσει την διαφωνία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών» υποστήριξε ο κ.Σκουρλέτης.
Μάλιστα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, έχει την αίσθηση πως ο κ. Καμμένος θα αλλάξει τη στάση του σε ότι αφορά την «απειλή» να ρίξει την Κυβέρνηση για το Σκοπιανό και πρόσθεσε πως αν ο κ. Καμμένος επαναλάβει ανάλογες θέσεις, τότε θα πρόκειται για μείζον πολιτικό ζήτημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης