Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αυξημένη μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Οι πολιτικές εξελίξεις στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Αυξημένη μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Οι πολιτικές εξελίξεις στο επίκεντρο
Η υποχώρηση του ΧΑ έχει διαμορφώσει ελκυστικές αποτιμήσεις για ένα αριθμό μετοχών με στελέχη της αγοράς να προτείνουν σταδιακές τοποθετήσεις
 
Αύξηση της μεταβλητότητας περιμένουν οι αναλυτές με τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις να παρακολουθούνται στενά από τους επενδυτές και να δημιουργούν αναταράξεις στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Αναλυτές σημειώνουν πως περιμένουν πτωτικό άνοιγμα με την τάση να έρχεται από τις αγορές του εξωτερικού.
Ο χαμηλός τζίρος, έχει ως αποτέλεσμα την δραστηριοποίηση των επενδυτών σε περιορισμένο αριθμό μετοχών, με ένα μεγάλο κομμάτι του χρηματιστηριακού ταμπλό να παραμένει σε αδράνεια.
Από την άλλη η υποχώρηση πολλών μετοχών έχει δημιουργήσει ευκαιρίες, καθώς υπάρχουν τίτλοι που διαπραγματεύονται σε ελκυστικά επίπεδα σε όρους p/e, p/bv και στελέχη της αγοράς σημειώνουν πως αυτές τις ευκαιρίες θα πρέπει σταδιακά να αρχίσουν να τις εκμεταλλεύονται οι επενδυτές, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν διολίσθηση της αγοράς σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει στα τρέχοντα επίπεδα λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση και απουσίας τάσης από τις αγορές του εξωτερικού.
 
Euroxx
Περιμένουμε αύξηση της μεταβλητότητας με τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις να είναι στο επίκεντρο.
 
Beta
Η εγχώρια αγορά αναμένεται να ανοίξει χαμηλότερα ακολουθώντας την τάση των διεθνών αγορών με τους όγκους συναλλαγών να παραμένουν χαμηλοί λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης