Πολιτική

Τζανακόπουλος: Δεν τέθηκε ποτέ δίλημμα Κοτζιάς ή Καμμένος - Υπάρχει πλειοψηφία για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών

Τζανακόπουλος: Δεν τέθηκε ποτέ δίλημμα Κοτζιάς ή Καμμένος -  Υπάρχει πλειοψηφία για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών
Όσον αφορά την κίνηση Πράττω του Νίκου Κοτζιά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει την οποιαδήποτε απώλεια
Δεν τέθηκε ποτέ δίλημμα Κοτζιάς ή Καμμένος, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στην ΕΡΤ1, υπογραμμίζοντας ότι δεν βλέπει κανέναν πολιτικό λόγο για την παραίτηση του από το υπουργείο Εξωτερικών.
«Δεν υπήρξε ποτέ για τον πρωθυπουργό δίλημμα Κοτζιάς ή Καμμένος.
Το απέδειξε, αναλαμβάνοντας ο ίδιος το υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης. 
Ερωτώμενος για την τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα και Zaev , ο Δ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι οι δύο ηγέτες θα κάνουν ότι μπορούν για να προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών και να αρχίσει μια νέα περίοδος συνεργασίας στα Βαλκάνια.
«Ο Zaev δίνει μια μεγάλη μάχη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και τον στηρίζουμε», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, υπάρχει η δυνατότητα συγκρότησης μιας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή.
Στις αρχές Μαρτίου θα έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό για το που θα βρίσκεται η Συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε.
Σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση ανησυχεί για το ενδεχόμενο ο Πάνος Καμμένος να προκαλέσει προβλήματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε:
«Κρατάω ότι ο κ .Καμμένος είπε στο υπουργικό συμβούλιο ότι δεν πρόκειται ποτέ να συμπλεύσει με τη ΝΔ για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης».
Όσον αφορά την κίνηση Πράττω του Νίκου Κοτζιά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει την οποιαδήποτε απώλεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης