Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δυναμική της ανάπτυξη για την Wyndham Hotels & Resorts με σημαντικό αριθμό νέων ξενοδοχείων στη Μεσόγειο

tags :
Δυναμική της ανάπτυξη για την Wyndham Hotels & Resorts με σημαντικό αριθμό νέων ξενοδοχείων στη Μεσόγειο
Η Wyndham Hotels & Resorts φιλοδοξεί  να λανσάρει σύντομα, το νεοαποκτηθέν brand της La Quinta και στην Ευρώπη
Η Wyndham Hotels & Resorts, ο ξενοδοχειακός κολοσσός, με παγκόσμια παρουσία σχεδόν 9.000 ξενοδοχειακών μονάδων  σε περισσότερες από 80 χώρες, συνέχισε τη δυναμική ανάπτυξή της στην περιοχή της Μεσογείου, εγκαινιάζοντας το 2018, 11 νέα ξενοδοχεία.
O εντατικός αυτός ρυθμός θα συνεχιστεί και το 2019 με την προσθήκη δυο ακόμη ξενοδοχείων, στην Κρήτη και στην Κύπρο, προορισμούς που μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει παρουσία.   
Σημαντικοί προορισμοί για την ανάπτυξη της Wyndham Hotels & Resorts  στη Μεσόγειο είναι:

Ελλάδα: Σε λιγότερο από δυο χρόνια, το χαρτοφυλάκιο της Wyndham Hotels & Resorts διευρύνθηκε ώστε να περιλαμβάνει σήμερα επτά ξενοδοχεία, με συνολικά περισσότερα από 1.300 δωμάτια, σε όλη τη χώρα. Το 2018 η εταιρεία σημείωσε δυο πρωτιές στην ελληνική αγορά, πρώτα με το Dolce Riviera Attica, το πρώτο ξενοδοχείο Dolce Hotels & Resorts by Wyndham στην Ελλάδα και, στη συνέχεια, με το Wyndham Athens Residence, το πρώτο εγχείρημα φιλοξενίας μεικτής χρήσης στην ελληνική αγορά. Αναμένεται ένα επιπλέον ξενοδοχείο στην Κρήτη μέσα στο 2019, που θα εγκαινιάσει την παρουσία της Wyndham στη νησιωτική Ελλάδα.
Τουρκία: Η Wyndham Hotels & Resorts είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία στην Τουρκία, με συνολικά 69 ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα. Φέτος εγκαινιάστηκαν νέες μονάδες σε Σμύρνη, Rize, Hendek και Isparta, ενώ, βάσει του σχεδιασμού, μέχρι το τέλος του 2018 θα έχουν ανοίξει ακόμα έξι ξενοδοχεία στην τουρκική αγορά. Ως το 2020, η Wyndham αποσκοπεί στο να λειτουργεί 100 ξενοδοχεία στην Τουρκία.
Ισραήλ: Όπως και η Ελλάδα, το Ισραήλ είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά για τη  Wyndham Hotels & Resorts. Αυτή τη στιγμή, διαθέτει πέντε ξενοδοχεία στη χώρα: δυο παραθαλάσσια θέρετρα  σε Hadera και Netanya, δυο ξενοδοχεία στην Ιερουσαλήμ και ένα στη Ναζαρέτ.
Κύπρος: Την είσοδό της στην κυπριακή αγορά θα πραγματοποιήσει η Wyndham Hotels & Resorts εντός του 2019, με ξενοδοχείο σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας.
Επιπλέον, φέτος  η Wyndham Hotels & Resorts παρουσίασε  το πρώτο Ramada by Wyndham στην αγορά της Πορτογαλίας, με το Ramada by Wyndham Lisbon, που άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2018.
 Απευθυνόμενος στο κοινό του Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum στην Αθήνα, ο Geoff Ballotti, Πρόεδρος και CEO της Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε: «Οι πόλεις της Μεσογείου αναπτύσσονται ταχύτατα, όχι μόνον ως τουριστικοί προορισμοί, αλλά και ως επιχειρηματικά κέντρα, κατάλληλα για εταιρικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.
Πέρυσι εισάγαμε εννέα brands σε 21 νέες αγορές στον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτά, το Ramada – το πιο αναγνωρίσιμο midscale brand μας – στην Πορτογαλία, καθώς και το Dolce –το signature brand μας που απευθύνεται στην αγορά των συνεδρίων και των εταιρικών συναντήσεων και εκδηλώσεων- στην Ελλάδα.
Θα συνεχίσουμε να αναζητάμε ευκαιρίες για να εισάγουμε και νέα brands από το χαρτοφυλάκιό μας στην περιοχή της Μεσογείου, ενώ φιλοδοξούμε να έχουμε ανοίξει και το πρώτο ξενοδοχείο La Quinta στην Ευρώπη, πριν το τέλος της χρονιάς.»
Τον Ιούνιο του 2018 η Wyndham Hotels & Resorts εξαγόρασε το La Quinta, ένα από τα μεγαλύτερα brands midscale ξενοδοχείων στη Βόρειο Αμερική, με 900 ξενοδοχεία στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, την Ονδούρα και την Κολομβία. Η εξαγορά αυτή ισχυροποίησε σημαντικά την ηγετική θέση της εταιρείας στον τομέα των midscale ξενοδοχείων.
Η εξαγορά του La Quinta –brand που ταυτίζεται με την εμπειρία φιλοξενίας, από τις πιο σημαντικές στιγμές κάθε ταξιδιού- περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των 13 εκ. μελών του προγράμματος επιβράβευσης La Quinta Returns, στη βάση των 58 εκ. μελών του προγράμματος Wyndham Rewards μέσα στο 2019.
Η συγχώνευση αυτή θα ωφελήσει σημαντικά τα μέλη και των δυο προγραμμάτων σε όλον τον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης