Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας: Βλέπουμε θετικά την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη για το δήμο Αθήνας

Τσιόδρας: Βλέπουμε θετικά την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη για το δήμο Αθήνας
Πιστεύουμε ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο κόσμος θα καταλάβει ότι είναι χρήσιμη η παρουσία του Ποταμιού στη Βουλή είπε ο κ.Τσιόδρας
Την θέση ότι το Ποτάμι διάκειται θετικά στη υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για το δήμο Αθήνας διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας.
«Ο Κ. Μπακογιάννης έχει θετική πορεία στην αυτοδιοίκηση τόσο ως δήμαρχος Καρπενησίου όσο και ως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Βλέπουμε θετικά την υποψηφιότητά του, φυσικά θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Τσιόδρας, ο οποίος δεν τήρησε την ίδια στάση για την υποψηφιότητα του Π. Γερουλάνου που στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής.
«Ο Παύλος Γερουλάνος δεν είναι αυτοδιοικητικό στέλεχος είναι πολιτικό πρόσωπο, εμείς είχαμε διαφωνήσει με την άποψή του για την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ, παρόλο που γενικά η παρουσία του στην πολιτική ζωή είναι θετική» είπε ο κ.Τσιόδρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πολιτικό μέλλον του Ποταμιού.
«Η διακηρυγμένη θέση είναι για μια αυτόνομη πολιτική παρουσία του Ποταμιού.
Πιστεύουμε ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο κόσμος θα καταλάβει ότι είναι χρήσιμη η δική μας παρουσία στη Βουλή.
Πιστεύουμε ότι θα πείσουμε τους πολίτες που δεν θέλουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ή ΚΙΝΑΛ ότι έχει αξία να μας εμπιστευθούν» τόνισε ο κ.Τσιόδρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης