Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μιχαλολιάκος: Μια απάντηση περί «ακροδεξιάς φρίκης»

Μιχαλολιάκος: Μια απάντηση περί «ακροδεξιάς φρίκης»
Μιχαλολιάκος: Η «ακροδεξιά φρίκη» για την οποία ομιλεί ο Τσίπρας είναι η τελευταία ελπίδα των Εθνών απέναντι στην παγκόσμια τυραννία
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οργάνωσε μία εκδήλωση για τα πέντε χρόνια από την έναρξη μιας πολιτικής σκευωρίας και μίας πολιτικής διώξεως, η οποία είχε σκοπό να εξοντώσει το Κίνημά μας.
Σκοπό που δεν επέτυχε και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό ήταν οι εκατοντάδες των Εθνικιστών, υπερήφανων ανδρών και γυναικών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι ευρίσκοντο έξω από την αίθουσά μας στην Λεωφόρο Μεσογείων, αίθουσα η οποία δεν ήταν δυνατόν να χωρέσει όλους όσους έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν.
Γιατί αλήθεια δεν κάναμε την εκδήλωση αυτή σε μια αίθουσα ξενοδοχείου;
Γιατί πολύ απλά, σε ολόκληρη την Αθήνα, σε μια πόλη πέντε εκατομμυρίων δεν μας παραχωρεί αίθουσα για εκδήλωση κανένα ξενοδοχείο! Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία τους εναντίον της οποίας μαχόμαστε.
Τιμήσαμε την συνέπεια, την υπερηφάνεια, το απροσκύνητο ήθος αυτών που βρέθηκαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και αυτών που δεν τους φόβισε το καθεστώς των διώξεων και στάθηκαν όρθιοι στις δύσκολες ημέρες.
Μία ημέρα πριν, στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας κήρυσσε για μία ακόμη φορά τον πόλεμο στον Εθνικισμό που έρχεται νικηφόρος σε ολόκληρη την Ευρώπη και βεβαίως και στην Ελλάδα, δηλώνοντας ότι "στην αφετηρία αυτής της νέας εποχής, ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να γίνει το ανάχωμα απέναντι στην ακροδεξιά φρίκη και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.
Που τον βλέπουμε καθημερινά στην ζωή μας, που νομιμοποιεί τα πογκρόμ απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες, που μαθαίνει το μίσος απέναντι σε κάποιον λαθραίο, απέναντι στο διαφορετικό. Αυτόν που μπορεί να είμαστε εμείς αύριο.
Να κερδίσουμε την ιδεολογική ηγεμονία με την δύναμη των ιδεών μας σε μια περίοδο που σε όλη την Ευρώπη, οι ιδέες της ακροδεξιάς φρίκης εξαπλώνονται".
Σε απάντηση της δηλώσεως Τσίπρα μέσα από την ιστοσελίδα μας δήλωσα πως "ο πρωθυπουργός της Χώρας και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πιστός στο απάνθρωπο δόγμα του μπολσεβικισμού.
Αυτό που αποκαλεί «ακροδεξιά φρίκη» είναι ο πολιτικός σεισμός που θα συγκλονίσει ολόκληρη την Ευρώπη στις επερχόμενες ευρωεκλογές και θα δείξει τον δρόμο στα Έθνη της Ηπείρου μας για έναν Αγώνα ενάντια στην τυραννία της Παγκοσμιοποίησης για να πάρουμε τις Πατρίδες μας πίσω!
Η «ακροδεξιά φρίκη» για την οποία ομιλεί ο Αλέξης Τσίπρας είναι η τελευταία ελπίδα των Εθνών απέναντι στην παγκόσμια τυραννία.
Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει την “ιδεολογική ηγεμονία”, όντας ένα πολιτικό απολίθωμα, που μόνον σε μια χώρα με κατεστημένο βαθιά διεφθαρμένο θα μπορούσε να επιβιώσει.
Όσο για την “ακροδεξιά φρίκη”, δεν γνωρίζουμε τι εννοεί.
Εννοεί τα Έθνη της Ευρώπης και τους Λαούς που επιτέλους αντιστέκονται παρ’ όλη την πολεμική που υφίστανται ενάντια σε παγκοσμιοποίηση, ενάντια σε αυτούς που είναι οι μεγάλοι ένοχοι για την σημερινή φρίκη που ζει ο κόσμος;
Γιατί πραγματικά μία φρίκη είναι η ανθρωπότητα του 2018 με τους λαούς να σαπίζουν στην ανηθικότητα, χωρίς κανένα ήθος με τον πολιτισμό σε παρακμή και με φρικαλέα εγκλήματα και πολέμους σε κάθε γωνιά της υδρογείου.
“Η ακροδεξιά φρίκη” φταίει για όλα αυτά ή οι μπολσεβίκοι και οι λιμπεραλιστές και το βρώμικο χρήμα που κυριαρχούν στις ημέρες μας;
 
O Νίκος Μιχαλολιάκος είναι Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης