Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO της πΓΔΜ - Δεν θα διαγράψουμε την εγκληματική τους δράση

Καμμένος: Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO της πΓΔΜ - Δεν θα διαγράψουμε την εγκληματική τους δράση
Όσο το VMRO κρατούσε τα ηνία της ΠΓΔΜ, η χώρα είχε μετατραπεί κυριολεκτικά σε ένα τουρκικό προτεκτοράτο με ανθελληνική προπαγάνδα
«Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO», έγραψε στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σήμερα (21/10), παραθέτοντας σύνδεσμο για ένα άρθρο που κάνει λόγο για «εγκληματική» και «ανθελληνική» δράση του κόμματος.
Το δημοσίευμα του ιστότοπου Olympia.gr στο οποίο παραπέμπει ο υπουργός Άμυνας αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα χθεσινά γεγονότα στο κοινοβούλιο των Σκοπίων δεν τιμούν τον Zaev και θα έπρεπε να προβληματίσουν τόσο το ΝΑΤΟ, κυρίως όμως την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς θα διαγράψουμε την εγκληματική δράση του VMRO-DPMNE, ή ότι θα ξεπλύνουμε την συστηματική, ανθελληνική του δράση που κυριολεκτικά μολύνει τις διμερείς μας σχέσεις.
Ειδικά όταν είναι αποδεδειγμένο ότι χρηματοδότης του VMRO είναι το βαθύ τουρκικό κράτος.
Όσο το VMRO κρατούσε τα ηνία της ΠΓΔΜ, η χώρα είχε μετατραπεί κυριολεκτικά σε ένα τουρκικό προτεκτοράτο, με την ανθελληνική προπαγάνδα να έχει φτάσει σε επίπεδα παράνοιας.
Πόσοι γνωρίζουν άραγε ότι το αεροδρόμιο των Σκοπίων «Μέγας Αλέξανδρος» χρηματοδοτήθηκε και ονομάστηκε έτσι επι τουρκικής διοίκησης;
Τα αηδιαστικά αγάλματα της ιστορικής παραχάραξης χρηματοδοτήθηκαν από τουρκικό χρήμα καθώς και όλα τα έργα υποδομής;
Η άθλια προπαγάνδα που μόλυνε τα μυαλά των γειτόνων μας φτάνοντας στο σημείο να ισχυρίζονται ότι οι πρώτοι άνθρωποι στον πλανήτη ήταν οι… σλαβομακεδόνες;
Αλλά και το ίδιο το VMRO όπως και ο Gruevsky ήταν πραγματικά υποχείρια της Τουρκίας με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ανοιχτό μέτωπο βόρεια της Ελλάδας, με προφανή γεωπολιτική σημασία.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης