Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές στην πρεσβεία του Καναδά - Καταδικάζει τους βανδαλισμούς η ΝΔ

Επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές στην πρεσβεία του Καναδά - Καταδικάζει τους βανδαλισμούς η ΝΔ
Η καλπάζουσα ανομία πλήττει το αίσθημα ασφάλειας στο εσωτερικό και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Απόλυτη καταδίκη
Επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές σημειώθηκε χθες (20/10) ενάντια της πρεσβείας του Καναδά, στο Χαλάνδρι.
Ομάδα 10 κουκουλοφόρων έφτασε έξω από το κτίριο της πρεσβείας και, αφού προκάλεσαν φθορές στην τζαμαρία, στη συνέχεια πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές και αποχώρησαν.
Τη φύλαξη του κτιρίου έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία, ο υπάλληλος της οποίας είπε ότι φοβήθηκε από την επίθεση και δεν βγήκε έξω για να δει προς ποια κατεύθυνση αποχώρησαν οι κουκουλοφόροι.
Παρότι η επίθεση μοιάζει με ανάλογες που έχουν πραγματοποιήσει ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου και σε άλλες πρεσβείες, αυτή τη φορά οι κουκουλοφόροι δεν πέταξαν τρικάκια, αλλά και ούτε υπάρχει ανάληψη ευθύνης σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου μέχρι στιγμής.
Η ΝΔ καταδίκασε δια στόματος του Τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής Γιώργου Κουμουτσάκου την επίθεση λέγοντας σε ανάρτησή του στο twitter:
«Νέα επίθεση κ´ βανδαλισμοί γνωστών-αγνώστων σε ξένη διπλωματική αποστολή. Αυτήν τη φορά στην Πρεσβεία της φίλης χώρας του Καναδά. Η καλπάζουσα ανομία πλήττει το αίσθημα ασφάλειας στο εσωτερικό και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Απόλυτη καταδίκη»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης