Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Ο Τσίπρας έχει ουσιαστικότερο πρόβλημα από τους τσαρλατανισμούς του Καμμένου

Μπακογιάννη (ΝΔ): Ο Τσίπρας έχει ουσιαστικότερο πρόβλημα από τους τσαρλατανισμούς του Καμμένου
Ο Καμμένος θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει στην καρέκλα του Υπουργού Αμύνης
Σκληρή γλώσσα απέναντι στον Πάνο Καμμένο χρησιμοποιεί η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι ο υπουργός Άμυνας «θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει στην καρέκλα του» ενώ προβλέπει οτι οι ΑΝΕΛ θα μπούν μπουν με δυσκολία στη επόμενη Βουλή.
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Παρασκήνιο λέει χαρακτηριστικά:
«Είναι αδύνατον να παρακολουθήσω μία στρατηγική του παραλόγου.
Ο κ. Καμμένος. Έτσι και αλλιώς γνωρίζει ότι δε θα μπορέσει να διασωθεί πολιτικά μετά τις εκλογές».
Η βουλευτής της ΝΔ και Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης εκτιμά ότι «η ζωή της κυβέρνησης κρέμεται από μια κλωστή» και σημειώνει ότι «ο κ. Καμμένος έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να διώξει τρεις υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και είναι σαφές ότι κρατάει όμηρο τον Αλέξη Τσίπρα».
Επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση έχει ένα ουσιαστικότερο πρόβλημα από τους τσαρλατανισμούς του κ. Καμμένου.
Η Ελλάδα τρεις μήνες μετά την έξοδο από τα μνημόνια αδυνατεί να βγει στις αγορές και αυτό είναι μια πραγματική απειλή για το παρόν και το μέλλον της χώρας».
Όπως λέει χαρακτηριστικά «κανένας δεν παίρνει στα σοβαρά τον κ. Καμμένο.
Αλλά στο εξωτερικό παίρνουν σοβαρά τον τίτλο, το θεσμό τον οποίο εκπροσωπεί κάποιος και αυτό δυστυχώς για τη χώρα (στην περίπτωση του κ. Καμμένου) δεν μπορεί να αλλάξει...»
Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζει ότι «η χώρα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις έχει μπει σε μια άτυπη προεκλογική περίοδο και όσο γρηγορότερο γίνουν εκλογές και η χώρα αποκτήσει σταθερή κυβέρνηση τόσο καλύτερα».
Τέλος, για την πορεία της οικονομίας η πρώην υπουργός υπογραμμίζει ότι «η ελληνική οικονομία πορεύεται σε περιβάλλον διαλυτικής αβεβαιότητας.
Τα spreads των δεκαετών κρατικών ομολόγων μας κινούνται σε απαγορευτικά υψηλά επίπεδα, σε αντίθεση π.χ. με την Πορτογαλία όπου η πίεση που υφίσταται η χώρα είναι ελεγχόμενη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης