Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συχνά θυμάται τον ακροδεξιό φασισμό αλλά λησμονεί την αναρχική ακροαριστερή τρομοκρατία του Ρουβίκωνα

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συχνά θυμάται τον ακροδεξιό φασισμό αλλά λησμονεί την αναρχική ακροαριστερή τρομοκρατία του Ρουβίκωνα
Όμως το πρόβλημα είναι η στάση της κυβέρνησης δεν μπορεί να επιτρέπει να καλλιεργείται οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά από ελάχιστες ομάδες;
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συχνά πυκνά θυμάται τον ακροδεξιό φασισμό, συχνά πυκνά κατηγορεί την ακροδεξιά εντός και εκτός Ελλάδος ως τον σκοτεινό εθνικισμό που δεν θέλει την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση αλλά πάντα αγνοεί τον Ρουβίκωνα μια αναρχική ομάδα παρείσακτων που προκαλεί με την στάση της.
O Ρουβίκωνας είναι ένα σπάνιο είδος ανήκει στην συνομοταξία των αχρήστων του γένους των αναρχικών – ακροαριστερών που στην αργκό ονομάζονται ρεμάλια, αποβράσματα, της κοινωνίας.
Δυστυχώς το είδος τους δεν είναι προς εξαφάνιση.
Η δράση του Ρουβίκωνα που αποτελείται από 120-130 άτομα από τον χώρο της άκρας αριστεράς και της αναρχίας και με ορμητήριο τα Εξάρχεια προκαλεί καθώς βάλουν κατά πρεσβειών, κομμάτων, μέσων ενημέρωσης.
Το βασικό ζήτημα όμως σε μια δημοκρατία την οποία όλα τα κόμματα και όλοι οι πολίτες υπερασπίζονται είναι ότι δεν μπορεί να ανέχεται τον Ρουβίκωνα ως τρόπο πολιτικής και κοινωνικής δράσης.
Η Ελλάδα και η δημοκρατίας της δεν χρειάζονται ακροαριστερούς αναρχικούς που αντιστοιχούν στο 0,0011% του πληθυσμού της Ελλάδος ως τιμητές.
Ο Ρουβίκωνας θεωρείται και είναι μια περιθωριακή ομάδα αναρχικών – ακροαριστερών που μέσω επικοινωνιακών κινήσεων προσπαθούν να έρθουν στο επίκεντρο.
Με την ανοχή του κράτους 120-130 άνθρωποι πιθανότατα από τους ίδιους κύκλους που δημιούργησαν τους τρομοκράτες επιχειρούν μέσω της επικοινωνίας να δώσουν το πολιτικό και κοινωνικό τους στίγμα.
Ασήμαντοι άνθρωποι, μάλλον άνεργοι ή εάν εργάζονται χαμηλής απόδοσης και παραγωγικότητας, άνθρωποι του περιθωρίου, που απέτυχαν στην ζωή τους και προσπαθούν να μετατραπούν σε κάτι που έχει παρέμβαση αλλά κανείς δεν τους ακολουθεί.
Ο Ρουβίκωνας αποτελείται από μια ομάδα παρείσακτων ιδεολογικών σκουπιδιών.
Όμως το ζήτημα εδώ δεν είναι ο Ρουβίκωνας αλλά η στάση της πολιτείας και της κυβέρνησης εμπρός σε αναρχικές και παράνομες πράξεις.
Τι πράττει το κράτος, η αστυνομία ώστε να τους μαζέψει για να μην ενοχλούν την κοινωνία;
Θα πουν πολλοί ότι ποιος ασχολείται με τον Ρουβίκωνα 120-130 αναρχικών του περιθωρίου δεν μπορούν να βλάψουν την κοινωνία.
Έχουν δίκιο όσοι το υποστηρίζουν αυτό.
Όμως το πρόβλημα είναι η στάση της κυβέρνησης δεν μπορεί να επιτρέπει να καλλιεργείται οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά από ελάχιστες ομάδες;
Το μήνυμα θα είναι και σε άλλους της ίδιας συνομοταξίας να πράξουν ανάλογα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης