Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σήμερα Δευτέρα 22/10 η ομιλία Κοτζιά στην Κρήτη – Η πρώτη ομιλία μετά τη παραίτηση του από το ΥΠΕΞ

tags :
Σήμερα Δευτέρα 22/10 η ομιλία Κοτζιά στην Κρήτη – Η πρώτη ομιλία μετά τη παραίτηση του από το ΥΠΕΞ
Στις 19:00 το απόγευμα στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Ηρακλείου Κρήτης
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή ομιλία του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Ηρακλείου Κρήτης.
Θα είναι η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του (στις 19:00 το απόγευμα) μετά την παραίτηση του από το αξίωμα του υπουργού Εξωτερικών.
Ο πρώην ΥΠΕΞ δεν αναμένεται να επιτεθεί κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο οι σχέσεις του είναι άριστες, όπως φάνηκε τόσο από την κατ’ιδίαν μεταξύ τους συνάντηση το περασμένο Σάββατο όσο και από τις δηλώσεις τους κατά την παράδοση – παραλαβή στο υπουργείο Εξωτερικών.
Δεν αποκλείεται όμως να εξαπολύσει τα βέλη του κατά του Π. Καμμένου, τον οποίο άλλωστε στηλιτεύει και στην επιστολή παραίτησης που έστειλε στον πρωθυπουργό με αφορμή και τα όσα υποστήριξε ο υπ. Εθνικής Άμυνας κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ και στις συναντήσεις που είχε με Αμερικάνους αξιωματούχους.
Σε κάθε περίπτωση η τοποθέτηση του τόσο για το ζήτημα των Σκοπίων και τη στάση του Π. Καμμένου όσο και για τις αλληλοκατηγορίες για τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης