Πολιτική

Μπαλάφας: Τα πράγματα προχωρούν για να επικυρωθεί συνολικά η συμφωνία των Πρεσπών

Μπαλάφας: Τα πράγματα προχωρούν για να επικυρωθεί συνολικά η συμφωνία των Πρεσπών
«Τα πράγματα στην ελληνική πλευρά θα εξελιχθούν ομαλά, σύμφωνα με την κοινοβουλευτική τάξη» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Μπαλάφας
Την εκτίμηση ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά όσον αφορά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Μπαλάφας.
«Είναι σαφές ότι τα πράγματα προχωράνε στην κατεύθυνση να επικυρωθεί συνολικά η συμφωνία των Πρεσπών, εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην πΓΔΜ» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».
«Νομίζω ότι όπως εξελίσσεται η κατάσταση και με το θετικό βήμα που έγινε στη Βουλή της γειτονικής χώρας, εφόσον ολοκληρωθούν εκεί οι διαδικασίες της συνταγματικής αναθεώρησης, τα πράγματα στην ελληνική πλευρά θα εξελιχθούν ομαλά, σύμφωνα με την κοινοβουλευτική τάξη και προς το συμφέρον της χώρας και γενικότερα της ειρήνης και της συνανάπτυξης στην περιοχή», επισήμανε ο κ. Μπαλάφας, χαρακτηρίζοντας -ως προς τη διαδικασία- πολύ σημαντική την πρόβλεψη και πρόνοια, από εκείνους που χειρίστηκαν το θέμα της συμφωνίας για την ελληνική πλευρά, να προηγηθούν οι διαδικασίες στην πΓΔΜ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης