Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δρίτσας: Σεβόμαστε τον Π. Καμμένο αλλά δεν δεχόμαστε ως υπ. Άμυνας να λειτουργεί με διαφορετική πολιτική στάση στα εθνικά θέματα

Δρίτσας: Σεβόμαστε τον Π. Καμμένο αλλά δεν δεχόμαστε ως υπ. Άμυνας να λειτουργεί με διαφορετική πολιτική στάση στα εθνικά θέματα
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αρνητική εξέλιξη η απουσία του Νίκου Κοτζιά υποστήριξε ο Θ. Δρίτσας
Την θέση ότι σεβόμαστε τον Π. Καμμένο ως πολιτικό αρχηγό αλλά δεν δεχόμαστε να λειτουργεί ως υπουργός Άμυνας με διαφορετική πολιτική στάση στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας, ο οποίος χαρακτήρισε αρνητική εξέλιξη την απουσία του Ν. Κοτζιά.
«Έχουμε πει με όλους τους τρόπους ότι σεβόμαστε απολύτως έναν πολιτικό αρχηγό όπως είναι ο Πάνος Καμμένος ως Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στις όποιες προγραμματικές ή άλλες θέσεις του, τις οποίες δεν ανακάλυψε τώρα με έναν τακτικισμό όπως κάνει η ΝΔ ή το ΚΙΝΑΛ, αλλά τις είχε πάντα.
Το σεβόμαστε αυτό και το εντάσσουμε στη διαχείριση των αντιφάσεων της πολιτικής αλλά δεν δεχόμαστε ο Πάνος Καμμένος να λειτουργεί υπό την ιδιότητά του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας με διαφορετική πολιτική στάση και διαχείριση εθνικών ζητημάτων.
Αυτό αποσαφηνίστηκε και νομίζω ότι τις προηγούμενες μέρες που ήταν όντως δύσκολες έληξε» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Δρίτσας, τονίζοντας ότι «η απουσία του Νίκου Κοτζιά είναι μία αρνητική εξέλιξη, δεν υπάρχει αμφιβολία»
«Το γεγονός ότι ανέλαβε ο Πρωθυπουργός αυτή την ευθύνη, τουλάχιστον ως προς τη βασική κατεύθυνση της εξωτερικής πολιτικής, αποτελεί μία ισχυρή εγγύηση» είπε ο κ.Δρίτσας, αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός αλλά και κανένας από την κυβέρνηση «δεν επέλεξε μεταξύ του κ.Κοτζιά και του κ. Καμμένου».
«Αυτό το δίλημμα δεν θελήσαμε ποτέ να το βάλουμε στους εαυτούς μας και να το αποδεχτούμε και άρα δεν ετέθη ποτέ επί της ουσίας με τέτοιο τρόπο.
Η πραγματικότητα είναι ότι μία αντίθεση Κοτζιά - Καμμένου έπρεπε να οδηγηθεί σε μία συνεννόηση και σε μία καταλλαγή.
Ο πρωθυπουργός νομίζω ότι πολύ σωστά αυτό έπραξε και αυτό επεδίωξε.
Ζητήματα που αφορούν την ευαισθησία του κάθε πολιτικού προσώπου δεν μπορεί παρά να είναι σεβαστά» υπογράμμισε ο κ.Δρίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης