Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Όσοι ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχουν καμία θέση στη ΝΔ

Κακλαμάνης: Όσοι ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχουν καμία θέση στη ΝΔ
Όλη η κινητικότητα που υπάρχει στα δεξιά μας, θα συσπειρωθεί γύρω από τη ΝΔ είπε ο κ.Κακλαμάνης
Όσοι ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχουν καμία θέση στη ΝΔ υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Κακλαμάνης, αναφερόμενος προφανώς στους βουλευτές του Ποταμιού ή και σε ανεξάρτητους βουλευτές που έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας.
«Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να συμπίπτουμε στα βασικά για να μπορούμε να συμπλεύσουμε» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κακλαμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις πολιτικές κινήσεις που γίνονται στα δεξιά της ΝΔ.
«Όλη αυτή η κινητικότητα υπάρχει πάνω στο θιγέν πατριωτικό αίσθημα του ελληνικού λαού γύρω από το Μακεδονικό.
 Όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές οι φυγόκεντρες τάσεις θα γίνουν κεντρομόλες και θα συσπειρωθούν οι περισσότερες δυνάμεις γύρω από τη ΝΔ» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε στις σχέσεις Τσίπρα – Καμμένου.
«Πριν περάσουν 48ώρες από τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν θα ανεχθεί διγλωσσία, ο κ. Καμμένος έγραψε στα παλιά του παπούτσια την προειδοποίηση του κ. Τσίπρα.
Τι έγινε στα Σκόπια;
Οι μισοί ψήφισαν γιατί τους έβγαλαν από τη φυλακή οι άλλοι λόγω εξαγοράς.
Τα είπαμε και κατάμουτρα στον πρόεδρο της Γερμανίας κ. Στάινμαγιερ, δεν πρόκειται να κρύψουμε την άποψή μας» είπε ο κ.Κακλαμάνης, ο οποίος χαρακτήρισε «τσάμπα μάγκα» τον κ.Καμμένο, καθώς όπως είπε, «δεν θα κάνει τίποτα μέχρι τον Απρίλιο και θα φτάσουμε στο Μάιο για τις εκλογές μετά από κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών».
«Η πρόταση μομφής δημιουργεί πολιτικό γεγονός και αναδεικνύει το ουσιαστικό ζήτημα.
Ως κυβέρνηση μειοψηφίας δεν μπορεί να σταθεί πολιτικά η κυβέρνηση Τσίπρα» υποστήριξε ο κ.Κακλαμάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης