Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης: Μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο – Ο Μάιος το όριο επιβίωσης αυτής της κυβέρνησης

Καραγκούνης: Μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο – Ο Μάιος το όριο επιβίωσης αυτής της κυβέρνησης
Ήδη παράγει τετελεσμένα η Συμφωνία των Πρεσπών υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η χώρα έχει ήδη εισέλθει σε προεκλογική περίοδο διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Μάιος του 2019 είναι το όριο επιβίωσης αυτής της κυβέρνησης.
«Μπαίνουμε πια σε προεκλογική περίοδο, ήδη παράγει τετελεσμένα η Συμφωνία των Πρεσπών και τα βρίσκουμε πλέον μπροστά μας, γιατί θα έλθουν να κυρωθούν από την ελληνική Βουλή.
Τον Μάιο είναι το χρονικό όριο μέχρι το οποίο μπορεί να επιβιώσει αυτή η κυβέρνηση, γιατί ούτως ή άλλως η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία τελικά λαμβάνει σάρκα και οστά, έρχεται στην ελληνική Βουλή», είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ.Κοτζιά.
«Στην ουσία αυτό που λέει ο κ.Κοτζιάς είναι αυτό που λέγαμε εμείς όλο αυτό το διάστημα.
Καταγγέλλει ότι υπήρχαν δύο εθνικές γραμμές στην εξωτερική πολιτική και ότι αυτό υπονόμευε τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.
Αυτό που εμείς φωνάξαμε από την πρώτη στιγμή ως ΝΔ - αυτός ο πολιτικός ζουρλομανδύας που φόρεσε η κυβέρνηση, οι δύο αντίθετες γραμμές, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στα εθνικά μας ζητήματα - έρχεται και το καταγγέλλει ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς, ο υπεύθυνος της εξωτερικής μας πολιτικής τα τελευταία 3,5 χρόνια, λέγοντας ότι πραγματικά υπονομεύτηκαν τα συμφέροντα της χώρας με την επιλογή να υπάρχουν δύο καπέλα στην εξωτερική πολιτική» υποστήριξε ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός και για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια.
Γίνεται με απόλυτη προχειρότητα, στο πόδι και προαναγγέλλεται σε μία τελετή παράδοσης-παραλαβής.
Είναι ζητήματα τα οποία τα έχουμε συμφωνήσει τις τελευταίες πάρα πολλές δεκαετίες» υπογράμμισε ο κ.Καραγκούνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης