Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: Μας επιτίθεται η αντιπολίτευση γιατί ο Καμμένος είπε πως συνεχίζουμε με το ίδιο modus vivendi ως το Μάρτιο

Παπαχριστόπουλος: Μας επιτίθεται η αντιπολίτευση γιατί ο Καμμένος είπε πως συνεχίζουμε με το ίδιο modus vivendi ως το Μάρτιο
Είναι ώρα να πέσουν οι τόνοι, σειρά από θετικές εξελίξεις την επόμενη περίοδο υπογράμμισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Στην απόφαση του Π. Καμμένου να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Αλ. Τσίπρα στο ίδιο modus vivendi απέδωσε τις επιθέσεις της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θ. Παπαχριστόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει έρθει η ώρα να πέσουν οι τόνοι.
«Έχει σημασία να υπάρχει νηφαλιότητα το αμέσως επόμενο διάστημα, που θα πάρουν σάρκα και οστά οι εξαγγελίες Τσίπρα στην ΔΕΘ.
Ο Π. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι θα τηρήσει το ίδιο modus vivendi ως τον Μάρτιο και για αυτό οι επιθέσεις από την αντιπολίτευση» τόνισε ο κ.Παπαχριστόπουλος, ο οποίος είπε πως το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει σειρά θετικών εξελίξεων.
«Τώρα θα θεσμοθετηθούν όλα, τα έντεκα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, θα πάρουν σάρκα και οστά.
Ο προϋπολογισμός της χώρας δεν πειράχτηκε καθόλου, σε αντίθεση με άλλων χωρών.
Η μη μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου είναι δεδομένες πλέον.
Ο ίδιος ο Ντράγκι είπε μην μπερδεύετε το ομόλογο της Ελλάδας με όσα γίνονται στην Ιταλία» τόνισε ο κ.Παπαχριστόπουλος, επισημαίνοντας ότι «έχει μεγάλη σημασία να υπάρχει μία νηφαλιότητα τους επόμενους μήνες (υπάρχει πιθανότητα να γίνουν εκλογές το Μάιο, υπάρχει πιθανότητα να γίνουν και τον Οκτώβριο)?.¨
«Νομίζω ότι ήταν σωστή η στάση του αρχηγού των ΑΝΕΛ, ανεξάρτητα αν εγώ έχω διαχωρίσει τη θέση μου, ειδικά για την Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο κ. Καμμένος έχει αυτή την θέση ήδη πριν το Βουκουρέστι.
Δεν είναι στάση καιροσκοπική, είναι μία θέση που είχε, έχει και διατηρεί.
Δεν ελέχθη πουθενά θα ρίξω την κυβέρνηση» υποστήριξε ο κ.Παπαχριστόπουλος.
«Στο Βουκουρέστι, ο Π. Καμμένος είχε την ίδια θέση με σήμερα, η Ντόρα είχε συμφωνήσει, ο Καραμανλής είχε συμφωνήσει ...
Τα τρία τέταρτα των βουλευτών της ΝΔ απλά υποτάσσονται στην κομματική πειθαρχία, νομίζουν ότι θα πάρουν ψήφους δεξιά κι αριστερά και περιστασιακά γίνονται "πατριώτες".
Δεν μπορώ επίσης να εξηγήσω τι νόημα έχει η στάση του ΚΙΝΑΛ, την στιγμή που δεν πάρθηκε καμία απόφαση από κανένα όργανο, ούτε για την Συμφωνία των Πρεσπών ούτε για την απλή αναλογική.
Το μεγάλο κομμάτι του πολιτικού κόσμου υποκρίνεται, ξέρει καλά ότι η Συμφωνία είναι σωστή.
Αυτή η κυβέρνηση τολμάει να την υλοποιήσει.
Λύνεται ένα θέμα όχι μόνο 25, πάρα πολλών χρόνων» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης