Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

B&F: Στη διαβάθμιση «Β» η πιστοληπτική αξιολόγηση από την ICAP

tags :
B&F: Στη διαβάθμιση «Β» η πιστοληπτική αξιολόγηση από την ICAP
Στη διαβάθμιση «Β» κατέταξε εκ νέου την εταιρεία Β&F Ενδυμάτων η επαναξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας από την εταιρεία ICAP Group
Στη διαβάθμιση «Β» κατέταξε εκ νέου την εταιρεία Β&F A.B.E.E. Ενδυμάτων η επαναξιολόγηση από 19/10/2018 της πιστοληπτικής της ικανότητας από την εταιρεία ICAP Group A.E.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (22/10/2018) ανακοίνωση, η εταιρεία B&F A.B.E.E. Ενδυμάτων, βάση των συμβατικών της υποχρεώσεων που απορρέουν από το από 27.06.2018 Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού ευρώ είκοσι πέντε εκατομμυρίων (ευρώ 25.000.000), ανακοινώνει ότι η επαναξιολόγηση από 19/10/2018 της πιστοληπτικής της ικανότητας από την εταιρεία ICAP Group A.E. την κατέταξε εκ νέου στη διαβάθμιση Β.
Όπως σημειώνεται, η διαβάθμιση Β υποδηλώνει χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο και αποδίδεται σε επιχειρήσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεαστούν αλλά σε µικρό βαθµό από δυσμενής οικονομικές συγκυρίες και επομένως η πιστοληπτική τους ικανότητα παραμένει σχετικά σταθερή.
Οι επιχειρήσεις µε διαβάθμιση Β χαρακτηρίζονται από τα ικανοποιητικά οικονομικά αποτελέσματα τους, τη σταθερή πορεία και την ικανοποιητική θέση τους στην αγορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης