Τελευταία Νέα
Διεθνή

Renault: Κατά -6% υποχώρησαν τα έσοδα για το γ΄ τρίμηνο 2018 εν μέσω ασθενέστερης ζήτησης στην Ασία, στα 11,48 δισ. ευρώ

tags :
Renault: Κατά -6% υποχώρησαν τα έσοδα για το γ΄ τρίμηνο 2018 εν μέσω ασθενέστερης ζήτησης στην Ασία, στα 11,48 δισ. ευρώ
Οι πωλήσεις της γαλλικής εταιρείας για τον Σεπτέμβριο του 2018 κατέγραψαν πτώση της τάξεως του -19%
Πτώση κατέγραψαν τα έσοδα της γαλλικής εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων Renault για το τρίτο τρίμηνο του 2018, δεχόμενα πιέσεις από την απότομη μείωση της ζήτησης σε Ινδία και Ιράν, όπου η εταιρεία σταμάτησε κάθε δραστηριότητα.
Ειδικότερα, τα έσοδα της Renault υποχώρησαν κατά -6% στα 11,48 δισ. ευρώ, έναντι 12,22 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα ύψους 11,86 δισ. ευρώ.
Παράλληλα, η εταιρεία αναφέρθηκε και στις υποτιμήσεις στο αργεντίνικο πέσο, το βραζιλιάνικο ρεάλ, την τουρική λίρα και το ρωσικό ρουβλί, ως παράγοντες που συνέβαλαν στην πτώση των πωλήσεων.
Σε ότι αφορά τις πωλήσεις για τον Σεπτέμβριο του 2018, σημειώθηκε πτώση της τάξεως του -19%, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ανέφεραν μείωση στις πωλήσεις για τον ίδιο μήνα, στον απόηχο της εισαγωγής νέω προτύπων δοκιμών για τις εκπομπές ρύπων.
Η γαλλική εταιρεία ανέφερε ότι η παγκόσμια αγορά θα αναπτυχθεί κατά 2% το τρέχον έτος, αναθεωρώντας επί τα χείρω τις προηγούμενες εκτιμήσεις της στο 3%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τη Γαλλία ανέρχεται στο 4%.
Επιπλέον, η Renault επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις της για το σύνολο του έτους, όπου αναμένει αύξηση των εσόδων και λειτουργικό περιθώριο άνω του 6%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης