Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρανάκης: Βουλευτές των ΑΝΕΛ τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών βάσει συνεννόησης Τσίπρα – Καμμένου

tags :
Κυρανάκης: Βουλευτές των ΑΝΕΛ τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών βάσει συνεννόησης Τσίπρα – Καμμένου
Αν ήθελε πραγματικά ο κ.Καμμένος να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, θα είχε ήδη ρίξει την κυβέρνηση είπε ο κ.Κυρανάκης
Την θέση ότι βουλευτές των ΑΝΕΛ τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών στη βάση συνεννόησης μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Π. Καμμένου διατύπωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Κ. Κυρανάκης.
«Τι ανταλλάγματα έχουν πάρει για να αλλάξουν γνώμη;
Θεωρώ ότι ο κ. Τσίπρας είναι σε συνεννόηση με τον κ. Καμμένο και δικοί του βουλευτές πηγαίνουν προς την άλλη πλευρά στο πλαίσιο αυτής της συνεννόησης.
Αν ήθελε ο κ. Καμμένος πραγματικά να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών θα είχε ήδη ρίξει την κυβέρνηση» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κυρανάκης.
«Στα Σκόπια γίνεται έρευνα για τους υπόδικους βουλευτές της αντιπολίτευσης που υπερψήφισαν τη συνταγματική αναθέωρηση και ανησυχώ πολύ για το τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα και τι μπορεί να γίνει.
Δεν θέλω να δω παρεμβάσεις όπως αυτές που κατήγγειλε η κα. Ράικου.
Ανησυχώ για την ποιότητα της δημοκρατίας.
Με την κυβέρνηση Τσίπρα και τις συνεχείς παρεμβάσεις της στη Δικαιοσύνη μπορεί να συμβούν πράγματα όπως αυτά που συμβαίνουν στα Σκόπια» υποστήριξε ο κ.Κυρανάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και σε θέματα Παιδείας.
Μάλιστα ο κ.Κυρανάκης προέτρεψε τον υπ. Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου «να πάει στη Φιλοσοφική και να διώξει τον Ρουβίκωνα» και πρότεινε την πλήρη κατάργηση του ασύλου καθώς και την έναρξη λειτουργίας ιδιωτικών πανεπιστημίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης