Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τοσουνίδης: Δεν έχουμε αιώνιο συμβόλαιο με το ΣΥΡΙΖΑ – Υλοποιούμε κάθε μέρα τις δεσμεύσεις μας απέναντι στο λαό

Τοσουνίδης: Δεν έχουμε αιώνιο συμβόλαιο με το ΣΥΡΙΖΑ – Υλοποιούμε κάθε μέρα τις δεσμεύσεις μας απέναντι στο λαό
Έχουμε συμπληρώσει 3,5 χρόνια μιας απίστευτα δύσκολης αλλά αποτελεσματικής κυβερνητικής πορείας είπε ο κ.Τοσουνίδης
Την θέση ότι οι ΑΝΕΛ δεν έχουν αιώνιο συμβόλαιο με το ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θ. Τοσουνίδης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση υλοποιεί κάθε μέρα τις δεσμεύσεις της απέναντι στον ελληνικό λαό.
«Έχουμε ολοκληρώσει 3,5 χρόνια μίας απίστευτα δύσκολης αλλά απίστευτα αποτελεσματικής και πετυχημένης κυβερνητικής πορείας.
Υλοποιούμε κάθε μέρα όλες τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε απέναντι στον ελληνικό λαό και συνεχίζουμε με αυτήν την προοπτική.
Δεν είναι ένα αιώνιο συμβόλαιο βέβαια ούτε πρόκειται για μία πολιτική ομογενοποίηση μεταξύ ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ.
Όλα τα πράγματα έχουν κύκλο.
Ας αξιοποιήσουμε όλο τον χρόνο που έχουμε - και είναι αρκετοί μήνες ακόμη -, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί αποδείξαμε και ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι και θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε έναν λαό και μία πατρίδα» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Τοσουνίδης.
Κληθείς να σχολιάσει τη διαφωνία ΑΝΕΛ στη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Τοσουνίδης ανέφερε πως «υπήρχαν και υπάρχουν ζητήματα που πολιτικά έχουμε διαφορές (σσ με τον ΣΥΡΙΖΑ)».
«Αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά από αυτά στην πορεία μας μέσα από γόνιμο διάλογο διατηρώντας ο καθένας την αντίληψή του και τις θέσεις του.
Υπάρχουν και ζητήματα που θα αντιμετωπιστούν όταν έρθουν η σειρά τους, όταν θα προκύπτουν ως γεγονός και όχι ως μελλούμενη προϋπόθεση.
Ας φτάσουμε μέχρι εκεί γιατί είναι πολύτιμες οι μέρες και οι εβδομάδες και οι μήνες που έχουμε μπροστά μας για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε ένα τεράστιο έργο» υποστήριξε ο κ.Τοσουνίδης, τονίζοντας ότι την κεντρική θέση του κόμματος για την Συμφωνία των Πρεσπών, στην οποία «στηρίζονται οι ΑΝΕΛ σε ποσοστό που ξεπερνάει το 90-99% δηλαδή μέσα στους πολλούς απλούς ανώνυμους πολίτες- γιατί εκεί στηριζόμαστε- υπάρχει πλήρης ομοφωνία ότι δεν μπορούμε να παραχωρήσουμε όνομα, ιστορία και στοιχεία εθνικής ταυτότητας».
Ερωτηθείς για την στάση στελεχών των ΑΝΕΛ που μιλούν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Τοσουνίδης παρέπεμψε στα όσα ανέφερε από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ ο Π. Καμμένος.
«Έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και ότι απέφυγε να ονοματίσει θα πρέπει καταρχήν να το σεβαστούμε και θα πρέπει αυτό να κινητοποιήσει τον καθένα σε προσωπικό επίπεδο βάζοντας τον δικό του ηθικό και αξιακό κώδικα μπροστά να τοποθετηθεί για το που βρίσκεται εντός ή εκτός.
Η απόφαση από εδώ και πέρα είναι του καθενός.
Ό,τι είπε ο Π. Καμμένος το είπε καθαρά, αλλά πρέπει ο καθένας από εδώ και πέρα να πάρει και την προσωπική του ευθύνη» τόνισε ο κ.Τοσουνίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης