Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Παναγιωτόπουλος (Athos Asset Management ΑΕΔΑΚ): Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις σε ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές

tags :
Παναγιωτόπουλος (Athos Asset Management ΑΕΔΑΚ): Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις σε ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές
Άκρως επιτυχημένη η πορεία της ATHOS ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑK κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της
Άκρως επιτυχημένη κρίνεται η πορεία της ATHOS ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας.
Σύμφωνα με τον κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου  και βασικό μέτοχο της ATHOS ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. «σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, η εταιρεία πιστή στο επιχειρηματικό της πλάνο, αναπτύσσει τη δραστηριότητά της προσφέροντας καινοτόμες επενδυτικές λύσεις σε ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές.
Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την επίτευξη των επενδυτικών στόχων των πελατών μας, διασφαλίζοντας μακροπρόθεσμες και επιτυχημένες σχέσεις συνεργασίας.
Για να κάνουμε το όραμά μας πράξη, η στρατηγική μας εστιάζεται σε δύο βασικούς πυλώνες επιχειρηματικής δράσης ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες κάθε επενδυτή.
Για το ευρύ επενδυτικό κοινό προσφέρουμε σύγχρονες επενδυτικές επιλογές με τη μορφή των αμοιβαίων κεφαλαίων ATHOS Funds με πολλαπλά οφέλη για τους επενδυτές με βάση τα επενδυτικά τους χαρακτηριστικά, τις προσδοκίες τους και την επιθυμία τους για ανάληψη επενδυτικού κινδύνου.
Παράλληλα, για επενδυτές που επιθυμούν προσωποποιημένη διαχείριση για τα κεφάλαιά τους με τη μορφή της διακριτικής διαχείρισης χαρτοφυλακίου (discretionary asset management), προσφέρουμε την υπηρεσία ATHOS Wealth τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με τις συνεργασίες που έχουμε συνάψει σε διεθνές επίπεδο.
Έχοντας εντοπίσει εγκαίρως τις διαρθρωτικές αλλαγές που συντελούνται στο χώρο των συντάξεων οι οποίες οδηγούν στην ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για πρόβλεψη συνταξιοδοτικών παροχών στο μέλλον, στοχεύουμε στην παροχή ολιστικών λύσεων στους θεσμικούς φορείς της αγοράς δηλ. τα ταμεία κοινωνικής και επαγγελματικής ασφάλισης και τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις.
Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία, μέσα από την υπηρεσία, ATHOS Institutional Solutions, να συνδράμουμε τους θεσμικούς επενδυτές για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις ιδιαίτερες συνθήκες του οικονομικού περιβάλλοντος και των κεφαλαιαγορών (χαμηλά επιτόκια, υψηλή μεταβλητότητα) αλλά και στις αυξημένες απαιτήσεις του νομικού και κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας τους.  
Αντιμετωπίζουμε τις παραπάνω προκλήσεις με αισιοδοξία και επιμονή γιατί στην διοίκηση της εταιρείας βρίσκονται άριστα στελέχη με πολυετή εμπειρία σε ελληνικούς και διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.»  
Ο κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στον τομέα των κατασκευών και της διαχείρισης ακινήτων, και μεταξύ άλλων διατελεί Πρόεδρος του Δ.Σ. της  εισηγμένης στο Χ.Α.Α. εταιρείας REDS Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.  
Στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ATHOS ASSET MANAGEMENT βρίσκονται καταξιωμένοι επαγγελματίες της αγοράς με μακρά πορεία στο χώρο, ο κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος με πολυετή θητεία στον τομέα των επενδύσεων από θέσεις Γενικού Διευθυντή και Chief Investment Officer σε Eurobank Asset Management και Allianz και ο κ. Άγγελος Πολίτης με μακρά πορεία στο χρηματοοικονομικό χώρο από θέσεις Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή στη δραστηριότητες του Ομίλου Allianz στο asset management και στις ασφαλιστικές εργασίες. Η ομάδα πλαισιώνεται από διακεκριμένα στελέχη της αγοράς όπως ο κ. Αλέξανδρος Ταβλαρίδης, ως Διευθυντής Επενδύσεων, ο κ. Νίκος Κυριαζής, ως Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων, ο κ. Ηλίας Αλεξανδρίδης, Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών, όλοι τους με μακρά και επιτυχημένη πορεία από θέσεις ευθύνης σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης