ΗΠΑ: Προσπάθεια παραπληροφόρησης και προπαγάνδας οι κατηγορίες της Μόσχας για την ψηφοφορία στη FYROM

ΗΠΑ: Προσπάθεια παραπληροφόρησης και προπαγάνδας οι κατηγορίες της Μόσχας για την ψηφοφορία στη FYROM
Την δική της απάντηση δίνει η Ουάσινγκτον στις κατηγορίες της Μόσχας περί αμερικανικής ανάμειξης στη πρόσφατη κοινοβουλευτική ψηφοφορία στην FYROM
Την δική της απάντηση δίνει η Ουάσινγκτον στις κατηγορίες της Μόσχας περί αμερικανικής ανάμειξης στη πρόσφατη κοινοβουλευτική ψηφοφορία στην FYROM που έδωσε το πράσινο φως για την έναρξη των συνταγματικών αλλαγών στη γειτονική χώρα.
Απαντώντας σε ερώτηση του ιστότοπου Hellas Journal, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έκανε λόγο για ρωσική προσπάθεια παραπληροφόρησης και προπαγάνδας.
«Αυτές οι κατηγορίες είναι παράλογες.
Οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι αξιωματούχοι της αμερικανικής πρεσβείας αναμείχθηκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας στο Κοινοβούλιο είναι δόλια ψευδής....
Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν την απόφαση του Κοινοβουλίου της FYROM να ξεκινήσει τις συνταγματικές αλλαγές που απαιτούνται για την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών με την Ελλάδα.
Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία για την προώθηση της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ευημερίας σε ολόκληρη την περιοχή.
Για περαιτέρω έρευνες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι νομοθέτες της FYROM έλαβαν τις αποφάσεις τους, προτείνουμε να συμβουλευθείτε τους ίδιους τους νομοθέτες αντί για την ρωσική παραπληροφόρηση και προπαγάνδα».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS