Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα του ΧΑ – Ανύπαρκτος ο τζίρος

tags :
Λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα του ΧΑ – Ανύπαρκτος ο τζίρος
ΑΓΟΡΑ: Ανοδικά λόγω ευρωπαϊκών αγορών αν και αναμενόταν πτωτικό άνοιγμα, ξεκίνησε το χρηματιστήριο με τον τζίρο να είναι εξαιρετικά χαμηλός.

Πρώτη πράξη για Grivalia με δύο τεμάχια και ανήκει στην υψηλή κεφαλαιοποίηση. Φανταστείτε τι γίνεται στις μικρότερες κεφαλαιοποιήσεις.

Αυτοί οι τζίροι δεν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και δεν μπορούν να απομακρύνουν τους βασικούς δείκτες από τα χαμηλά έτους.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Μόνο η Eurobank είναι «ζωηρή». Υποχωρεί οριακά η Πειραιώς και μικρή άνοδο καταγράφουν Εθνική και Alpha Bank.

ΜΕΤΟΧΕΣ: Ενισχύεται η αγορά 0,77% και καμία δεν έχει σοβαρή κίνηση. Ενισχύεται 4% η Κέκροψ με 3 χιλ. τεμάχια και ο Ικτίνος με 1.000 τεμάχια 3%.

ΔΕΗ: Συνεχίζει ανοδικά πιο ήπια ωστόσο. Στα 1,2270 ευρώ με κέρδη λίγο κάτω από 2% και 7 χιλ. τεμάχια συναλλαγές. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.

ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Οδεύει ξανά προς τα 0,60 ευρώ.

ΕΥΑΘ: Στα 4,18 ευρώ και από τα ψηλά της έχει καταγράψει σημαντική υποχώρηση. Η αποτίμηση των 151 εκατ. ευρώ είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Καλή κερδοφορία, απουσία τραπεζικού δανεισμού και γεμάτο ταμείο.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Χθες είχε σημαντικούς πωλητές, αλλά σήμερα τουλάχιστον στο ξεκίνημα δεν υπάρχουν μεγάλες εντολές πώλησης. Ο αγοραστής περιμένει στα 4,45 ευρώ.

ΠΕΡΣΕΥΣ: Έχουν μπει προς πώληση 28 χιλ. τεμάχια στα 0,84 ευρώ και έχει κάνει η μετοχή 1.768 τεμάχια όγκο. Αποτίμηση 14,4 εκατ. ευρώ σημαντικά χαμηλότερα από την καθαρή θέση.

Βγάζει κέρδη η εισηγμένη, η οποία ελέγχεται από Σελόντα και όμιλο Κυριακού και βέβαια θα αλλάξει χέρια. Αλλά ποιος κάθεται να περιμένει τη δημόσια πρόταση.

ΜΙΝΩΙΚΕΣ: Πωλήσεις και εδώ ύψους 10.000 τεμαχίων στα 2,38 ευρώ με τον τίτλο να έχει κάνει 4 χιλ. τεμάχια. Οδεύει και αυτή προς την έξοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης