Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Διάκριση της Mega Brokers από την Groupama Ασφαλιστική

Διάκριση της Mega Brokers από την Groupama Ασφαλιστική
Η Mega Brokers τιμήθηκε από την Groupama Ασφαλιστική ως ο διαχρονικά μεγαλύτερος συνεργάτης της, καθώς επί 26 χρόνια έχει φέρει στην εταιρία περισσότερους από 60.000 πελάτες.
Σημαντική τιμητική διάκριση για τις επιδόσεις της και την ισχυρή παρουσία της στην ελληνική αγορά ιδιωτικής ασφάλισης κέρδισε η Mega Brokers, διευρύνοντας το πεδίο των διακρίσεών της με μια ακόμη αναγνώριση.
Η Groupama ασφαλιστική την ανακήρυξε ως τον διαχρονικά μεγαλύτερο συνεργάτη της και της απένειμε βραβείο για τις επιδόσεις της, που εμπεριέχουν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.
Τη διάκριση, που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρία, το προσωπικό και τους συνεργάτες της Mega Brokers, χαιρέτισε ο γενικός διευθυντής της Groupama κ. Χρήστος Κάτσιος, τονίζοντας ότι: «Εμείς στην Groupama Ασφαλιστική έχουμε αποδείξει ότι αναγνωρίζουμε και τιμούμε τους συνεργάτες μας, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες που παρέχουν ουσιαστικό όφελος στην κοινωνία, αλλά και στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Την επιλογή μας να παραδώσουμε τιμητικό βραβείο στη Mega Brokers ως τον ανεξάρτητο συνεργάτη του δικτύου μας, που καταγράφει τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε βάθος χρόνου, επιβεβαίωσε η Εμπορική μας Ομάδα, αλλά και εγώ προσωπικά. Με μεγάλη χαρά, όπως και ηθική επιβράβευση για την άριστη συνεργασία που διατηρούμε διαχρονικά, καλούμαστε με βεβαιότητα για την περαιτέρω εξέλιξη της μακρόχρονης αυτής σχέσης, που βασίζεται σε μια κερδοφόρα και βιώσιμη ανάπτυξη. Η Mega Brokers είναι ο “πρώτος” συνεργάτης μας και με το βραβείο αυτό, αναγνωρίζουμε την παραγωγική, την ποιοτική και την εταιρική της παρουσία. Θέλω να σφίξω λοιπόν το χέρι στη συνεργασία αυτή, θυμίζοντας, πως παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε -δυσκολίες που σε μεγάλο βαθμό σχετίζονται με το ευρύτερο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε- ανταμείβουμε την προσωπική και επιχειρηματική συμπεριφορά σε βάθος ετών.»
Εκ μέρους της Groupama Ασφαλιστικής, ο εμπορικός διευθυντής κ. Κώστας Σεμερτζόγλου, παρουσία του διευθυντή Τομέα Ανάπτυξης Πωλήσεων Ελεύθερου Δικτύου κ. Δημήτρη Διβανή, ως ένδειξη της αναγνώρισης, παρέδωσε στη διοίκηση της Mega Brokers ένα μεγάλο κύπελλο πρωταγωνιστικών διαστάσεων -champions league- ανάλογο των επιδόσεων της μεσιτικής και δήλωσε: «τιμούμε τη Mega Brokers και τη διαχρονική μας συνεργασία, η οποία στηρίζεται στην παραγωγή, στην ποιότητα και στις ανθρώπινες σχέσεις. Εύχομαι ακόμη καλύτερη συνεργασία σε όλους τους τομείς».
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mega Brokers, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τόνισε: «είναι μεγάλη τιμή για την εταιρία μας η αναγνώριση από την Groupama, στην οποία έχουμε περισσότερους από 60 χιλιάδες πελάτες και συνεργαζόμαστε 26 χρόνια σταθερά, αποδίδοντας αξία στην ιδιωτική ασφάλιση, στα ασφαλιστικά προϊόντα, στους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας. Η Groupama είναι για εμάς ένας στρατηγικός συνεργάτης, με τον οποίο αποδίδουμε οφέλη και στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και στους ασφαλισμένους».
Ο γενικός διευθυντής της Mega Brokers, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε στη σχέση με την Groupama, δηλώνοντας ότι: «Το βραβείο αυτό αποτελεί μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση για όλους τους συντελεστές της Mega Brokers. Εκφράζει το αποτέλεσμα της προσπάθειας πολλών ανθρώπων, που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση ως εταιρία διαμεσολάβησης. Η επιβράβευσή μας έχει και συμβολικό χαρακτήρα, όταν προέρχεται από μια εταιρία όπως η Groupama και αποτελεί έναυσμα να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την αποδοτική και προς όφελος συνεργατών και ασφαλισμένων συνεργασία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης