Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Διακοπή ανάληψης νέων εργασιών από την Qudos Insurance

tags :
Διακοπή ανάληψης νέων εργασιών από την Qudos Insurance
Σε ανακοίνωση της μητρικής εταιρίας της Qudos, New Nordic, αναφέρεται ότι η διακοπή είναι προσωρινή και οφείλεται σε αναδιαμόρφωση της πλατφόρμας live underwriting.
Σε διακοπή ανάληψης νέων εργασιών στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισε να προχωρήσει η ασφαλιστική επιχείρηση Qudos Insurance με έδρα τη Δανία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος, ύστερα από ενημέρωση που έλαβε από την εποπτική αρχή της Δανίας.
Στην Ελλάδα η Qudos δραστηριοποιείται ως εταιρία Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ) με αντιπρόσωπο την Qudos Ελλάς ΕΠΕ και έχει ασφαλίσει δεκάδες χιλιάδες οχήματα.
Στην επίσημη ανακοίνωση της μητρικής εταιρίας της Qudos, New Nordic, αναφέρεται ότι η διακοπή είναι προσωρινή και οφείλεται σε αναδιαμόρφωση της πλατφόρμας live underwriting της εταιρίας, προκειμένου αφ’ ενός να βελτιωθούν οι αποδόσεις του κλάδου και αφ’ ετέρου να βελτιωθεί η εμπειρία των πελατών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία ήταν η μοναδική ΕΠΥ που είχε ενταχθεί και συμμετείχε στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών από τον Οκτώβριο του 2017, ενώ τον περασμένο Μάρτιο είχε ανακοινώσει ότι σύντομα θα εντασσόταν στο Σύστημα του Φιλικού Διακανονισμού, μετά την απόφαση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών να συμπεριλάβει σε αυτό και εταιρίες ΕΠΥ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης