Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

ΓΕΕΘΑ για Μητρετώδη και Κούκλατζη: Σε εξέλιξη η ΕΔΕ - Δεν έχουν παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο

tags :
ΓΕΕΘΑ για Μητρετώδη και Κούκλατζη: Σε εξέλιξη η ΕΔΕ - Δεν έχουν παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο
Ανακοίνωση - απάντηση του ΓΕΕΘΑ για το ρεπορτάζ του Open, σύμφωνα με το οποίο οι Μητρετώδης - Κούκλατζης, πρόκειται να κληθούν στο Στρατοδικείο
Ανακοίνωση - απάντηση σε ρεπορτάζ που μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων το κανάλι Open, σύμφωνα με το οποίο οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρη Κούκλατζης, πρόκειται να κληθούν στο Στρατοδικείο για εξηγήσεις αναφορικά με το περιστατικό της σύλληψής τους από Τούρκους, εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που αφορά στο περιστατικό μετά δύο (2) στελέχη του ΣΞ στην περιοχή του Έβρου, ευρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπρόσθετα, το ΓΕΕΘΑ γνωστοποιεί ότι ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το Open, το κατηγορητήριο σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στη σύλληψή τους από την τουρκική χωροφυλακή τον περασμένο Μάρτιο στην ελληνοτουρκική μεθόριο, αναμένεται να παραδοθεί τις προσεχείς ημέρες στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, αλλά και στους ανώτερούς τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Open,  το κατηγορητήριο αναμένεται να είναι βαρύ και περιλαμβάνει περισσότερα από δέκα πρόσωπα, τα οποία θα κληθούν να απολογηθούν εγγράφως και εν συνεχεία θα κληθούν στο στρατοδικείο για τις συμπληρωματικές εξηγήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης