Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αρνητική η ψυχολογία στο εξωτερικό – Στη συνέχιση των τοποθετήσεων στις τράπεζες ελπίζουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Αρνητική η ψυχολογία στο εξωτερικό – Στη συνέχιση των τοποθετήσεων στις τράπεζες ελπίζουν οι αναλυτές
Από το εσωτερικό απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν κάποιες μετοχές να ξεχωρίσουν
Στις τράπεζες παραμένουν στραμμένα τα βλέμματα επενδυτών και αναλυτών και μένει να φανεί αν θα υπάρξει συνέχεια των χθεσινών τοποθετήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν νέα άνοδο στο ΧΑ παρά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις διεθνείς αγορές.
Σύμφωνα με τα σχόλια των αναλυτών, η πορεία των τραπεζών θα κρίνει την τάση, ενώ λόγω των αγορών του εξωτερικού αναμένεται συνεδρίαση μεταβλητότητας.
Από το εσωτερικό απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν κάποιες μετοχές να ξεχωρίσουν.
 
Eurobank
Για σήμερα πιστεύουμε πως η αγορά ίσως παραδώσει μέρος των χθεσινών κερδών λόγω τις αρνητικής ψυχολογίας που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού και τις μεγάλες χθεσινές απώλειες στις ΗΠΑ.
Ωστόσο το βλέμμα θα είναι στραμμένο στη συνεδρίαση του EuroWorkingGroup καθώς θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες ενδείξεις σχετικά με τον προϋπολογισμό που έχει κατατεθεί και τη μη ανάληψη δράσης για τις συντάξεις.
 
Euroxx
Αν το αγοραστικό ενδιαφέρον στις τράπεζες που εκδηλώθηκε χθες, συνεχιστεί και σήμερα, θα μπορούσε να δώσει στήριξη στην αγορά παρά το αδύναμο κλίμα που επικρατεί στις διεθνείς αγορές.
 
Beta
Μία συνεδρίαση μεταβλητότητας αναμένεται σήμερα καθώς η νευρικότητα στις διεθνείς αγορές θα επηρεάσει την ψυχολογία των επενδυτών.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης