Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα αρχικά κέρδη

tags :
Μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα αρχικά κέρδη
ΑΓΟΡΑ: Έφτασε στις 640 μονάδες αλλά έκλεισε με μικρή άνοδο και στις 633 μονάδες. Αναμενόταν πάντως μεταβλητότητα για σήμερα. Όσοι τοποθετήθηκαν χαμηλά μπόρεσαν να κατοχυρώσουν κέρδη.

MOTOR OIL: Μετά τη μεγάλη χθεσινή πτώση σήμερα πήρε το αίμα της πίσω αν και οι πωλητές στο κλείσιμο ήθελαν να δώσουν 14 χιλ. τεμάχια στα ψηλά της ημέρας.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Καλή εικόνα από Πειραιώς και Alpha. Με απώλειες το κλείσιμο για Eurobank και οριακή η πτώση για την Εθνική.

ΕΛΠΕ: Προβληματίζει η πτώση της μετοχής. Στα 6,86 ευρώ και στο -2,70%. Αν δεν τελειώσει το θέμα της πώλησης και δεν διευκρινιστεί τι θα γίνει με τη δημόσια πρόταση δεν θα ησυχάσει η αγορά.

Βέβαια τα θεμελιώδη δεν έχουν καμία σχέση με αυτά, αλλά στο ταμπλό του ΧΑ όλες οι σκέψεις αποτυπώνονται.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Δυνατή η διόρθωση, πατάει τα χαμηλά του Αυγούστου πλέον ο τίτλος.

ΔΕΗ: Έκανε μεγάλο όγκο. Κάτι παραπάνω από 800 χιλ. τεμάχια στη σημερινή συνεδρίαση και είναι καθαρός τζίρος χωρίς πακέτα.

ΕΧΑΕ: Νέο χαμηλό 52 εβδομάδων και είναι σχεδόν πάνω σε μεγάλες στηρίξεις. Αυτό το παρατηρούμε σε πολλές μετοχές κάτι που σημαίνει πως αν υποχωρήσει η αγορά θα πάμε αρκετά παρακάτω. Μήπως δεν…

QUEST: Τι να λέμε τώρα. Νέα υψηλά πολλών ετών και αποτίμηση 174 εκατ. ευρώ. Παραδίδει μαθήματα χρηματιστηριακής συμπεριφοράς.

Και μην ακούσουμε «δεν κάνει όγκο, πως θα πουλήσουμε» και τέτοια γιατί τα ίδια έλεγαν στα 1,5 ευρώ, στα 5 ευρώ, στα 10 ευρώ κ.ο.κ. Και σήμερα είναι στα 14,65 ευρώ.

Δηλαδή σε όλη αυτή τη διαδρομή λέτε να μην μπόρεσαν να πουλήσουν όσοι αγόρασαν;

NEXANS: Τα κατάφερε και σήμερα ο αγοραστής και έκλεισε τη μετοχή πάνω από το ύψος της δημόσιας πρότασης.

ΠΕΡΣΕΥΣ: Έμειναν ανεκτέλεστα 20 χιλ. τεμάχια στα 0,84 ευρώ. Αγοράστηκαν λίγα, αλλά ούτε σήμερα μπόρεσε ο πωλητής. Και αύριο μέρα είναι.

ΕΚΤΕΡ: Με πωλητές το κλείσιμο στα 1,02 ευρώ και ο όγκος στις 10 χιλ. τεμάχια. Αρκετά φθηνή η μετοχή, αλλά είπαμε, όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά για κάποιους. Δεκάδες τα παραδείγματα.

CENERGY (απάντηση): Η αλήθεια είναι πως δεν τρελαινόμαστε συνολικά με τις εισηγμένες του ίδιου ομίλου. Αυτά τα πέρα-δώθε, ένωσε-απόσχισε κτλ μας έχουν απογοητεύσει. Επομένως αφού υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ: Οι μισές δεν ανοίγουν, και από τις υπόλοιπες η πλειονότητα κάνει ελάχιστο όγκο. Άντε να βρεις πρωταγωνιστή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης