Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Το ΓΕΣ βράβευσε 57 βετεράνους εθνοφύλακες

tags :
Το ΓΕΣ βράβευσε 57 βετεράνους εθνοφύλακες
Βετεράνους εθνοφύλακες και εφέδρους του Στρατού Ξηράς, καθώς και τους εργοδότες τους λόγω των διευκολύνσεων που τους παρέχουν, βράβευσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού
Βετεράνους εθνοφύλακες και εφέδρους του Στρατού Ξηράς, καθώς και τους εργοδότες τους λόγω των διευκολύνσεων που τους παρέχουν, βράβευσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, την ημέρα λήξης της τακτικής άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ», που έχει θεσμοθετηθεί ως «Ημέρα Εφέδρου - Εθνοφύλακα».
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, πραγματοποίησε τη βράβευση «βετεράνων» Εθνοφυλάκων και Εφέδρων καθώς και των Εργοδοτών τους, στο πλαίσιο του κηρυχθέντος από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Έτους Μέριμνας για το προσωπικό.
Πρόκειται για:
-57 εθνοφύλακες, οι οποίοι με το ήθος και τη συμπεριφορά τους, αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους.
-23 εταιρείες και εργοδότες, οι οποίοι έμπρακτα διευκολύνουν τους εργαζόμενους σε αυτές εφέδρους (αξιωματικούς και οπλίτες) και εθνοφύλακες, ώστε να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Στρατού Ξηράς.
-8 Ελληνοκύπριους εθνοφύλακες από το 41ο Τάγμα Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Λευκωσίας, οι οποίοι συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ».
Η αντιπροσωπεία των Ελληνοκυπρίων εθνοφυλάκων, συνοδευόμενη από το διευθυντή της Διεύθυνσης Εθνοφυλακής του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), συμμετείχε επίσης σε τελετή «αδερφοποίησης» μεταξύ του 41 ΤΕΘ Λευκωσίας και του ΤΕΘ Αλεξανδρούπολης.
«Η βράβευσή τους εντάσσεται στο πλαίσιο του κηρυχθέντος από το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, Έτους Μέριμνας για το Προσωπικό», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ.
Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή, διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης