Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Τα πρακτικά των υπουργικών συμβουλίων είναι απόρρητα - Να μην μας κάνουν μαθήματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Τζανακόπουλος: Τα πρακτικά των υπουργικών συμβουλίων είναι απόρρητα - Να μην μας κάνουν μαθήματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εμπλέκονται σε σειρά σκανδάλων, υποστήριξε ο κ. Τζανακόπουλος
Η κυβέρνηση εάν το επιθυμεί μπορεί να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των πρακτικών του πρόσφατου υπουργικού συμβουλίου, τα οποία, όμως, εκ του νόμου είναι απόρρητα, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Focus της ΕΡΤ.
Ο κ. Τζανακόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση ενάντια τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι δικά τους στελέχη όχι μόνο έχουν κατηγορηθεί για διασπάθιση δημοσίου πρόγραμμα και έχουν καταδικαστεί.
«Καλό θα ήταν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να μην κουνάν σε εμάς το δάχτυλο», δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος.
Παράλληλα κατηγόρησε, αν και δεν ανέφερε ονόματα, στελέχη της ΝΔ για διαρροή πληροφοριών από τη σύσκεψη των προέδρων στη Βουλή, υποστηρίζοντας ότι «κάποιος από τη ΝΔ διέρρευσε στον Τύπο σημειώσεις από μυστικές συζητήσεις στη διάσκεψη των προέδρων για να τροφοδοτήσει συζήτηση που τελικά βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα».
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Π. Καμμένου, για το θέμα χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον George Soros, υποστήριξε ότι «ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε καμία αναφορά ότι κάποιος υπουργός ή υφυπουργός χρηματοδοτείται από τον Soros.
Θεωρώ ότι το θέμα αυτό έχει λήξει.
Εάν η ΝΔ θέλει να συνεχίσει να μιλά γι’ αυτό είναι δικό της ζήτημα».
Υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος και κυρίως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σέβονται απόλυτα τον κ. Κοτζιά, για τον οποίο τόνισε ότι «τιμώ και σέβομαι -και ακόμη περισσότερο ο πρωθυπουργός- τον Ν. Κοτζιά, έβαλε τη σφραγίδα του στην αναβάθμιση του γεωπολιτικού ρόλου της χώρας, ήταν πρωταγωνιστής στην υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών».
Κατά τον κ. Τζανακόπουλο η κόντρα Καμμένου - Κοτζιά αποτελεί μία «πολιτική διαφωνία για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Θα πρέπει, όμως, να ξεκαθαρίσω για μία ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα τη Συμφωνία των Πρεσπών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης