Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Η μεταβλητότητα θα διατηρηθεί σύμφωνα με τους αναλυτές - Τάση από το εξωτερικό

tags :
ΧΑ: Η μεταβλητότητα θα διατηρηθεί σύμφωνα με τους αναλυτές - Τάση από το εξωτερικό
Οι τράπεζες θα παραμείνουν και σήμερα στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος – Τεχνική η αντίδραση της αγοράς, δεν αλλάζει η τάση
Μεταβλητότητα αναμένουν και για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές λόγω του κλίματος που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού.
Οι τράπεζες αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο, ενώ οι χαμηλοί τζίροι θα διατηρηθούν λόγω και απουσίας σημαντικών ειδήσεων στο εσωτερικό.
Η πρόσφατη πάντως κίνηση της αγοράς εκλαμβάνεται από αναλυτές ως μία αντίδραση που δεν είναι ικανή με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν να αλλάξει το κλίμα, επομένως η συσσώρευση ή και διολίσθηση προς λίγο χαμηλότερα επίπεδα εκτιμάται πως θα είναι η λογική πορεία της αγοράς στις επόμενες συνεδριάσεις.

Euroxx

Περιμένουμε το ΧΑ να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με το ενδιαφέρον να είναι επικεντρωμένο στις μετοχές των τραπεζών.

Eurobank

Για σήμερα περιμένουμε πως η επιφυλακτική ψυχολογία μετά και τη χθεσινή πορεία της Wall Street να μεταφερθεί και στην εγχώρια αγορά.
 
Beta

Η μεταβλητότητα ήρθε για να μείνει.
Οι διεθνείς αγορές βρίσκονται στη ζώνη VIX και η εγχώρια αγορά είτε λίγο είτε πολύ θα ακολουθήσει την τάση των ξένων αγορών λόγω και απουσίας σημαντικών εταιρικών ειδήσεων.
 
Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης