Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wells Fargo: Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να αγοράσετε μετοχές στη Wall Street

Wells Fargo: Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να αγοράσετε μετοχές στη Wall Street
«Buy» για τη Wall Street η Wells Fargo
Η τρέχουσα περίοδος είναι η καλύτερη από την εκλογή (Νοέμβριος 2016) του Προέδρου Donald Trump για αγορά μετοχών της Wall Street, εκτιμά (εν μέσω sell-off) ο Darrel Cronk, επικεφαλής της Wells Fargo Investment Institute.
Σε σημείωμά του προς τους πελάτες, αναφέρει πως το τέλος της «bull» αγοράς των τελευταίων ετών δεν έχει φθάσει ακόμη, συστήνοντας στους επενδυτές να αγοράσουν μετοχές τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες.
"Οι τρέχουσες συνθήκες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μερικά από τα καλύτερα σημεία εισόδου στις αγορές μετοχών από τις εκλογές του Νοεμβρίου 2016", συμπληρώνει.
Όμως, οι επενδυτές πρέπει να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο τέλος της "χαλαρής" περιόδου, που εξασφάλιζε χαμηλή μεταβλητότητα και υπεραπόδοση περιουσιακών στοιχείων για μετοχές, ομόλογα και νομίσματα.
"Πιστεύουμε ότι η υψηλότερη μεταβλητότητα είναι στοιχείο υγειούς αγοράς, ακόμα κι αν προκαλέι άγχος στους επενδυτές", έγραψε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Cronk σημειώνει ότι η αγορά εξακολουθεί να αναπροσαρμόζεται για έναν χαμηλότερο ρυθμό αύξησης των κερδών, απόρροια της αύξησης των επιτοκίων και του ισχυρότερου δολαρίου ΗΠΑ.
Σε τεχνικό επίπεδο, «βλέπει» το επίπεδο στήριξης του δείκτη S&P 500 μεταξύ 2.630 και 2.650 μονάδων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης