Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ζάκυνθος: Εκκενώθηκαν τρεις κατοικίες στην Παναγούλα - Έλεγχοι στο λιμάνι μετά τη μεγάλη σεισμική δόνηση

Ζάκυνθος: Εκκενώθηκαν τρεις κατοικίες στην Παναγούλα - Έλεγχοι στο λιμάνι μετά τη μεγάλη σεισμική δόνηση
Tο σημείο επισκέφθηκε το Σάββατο 27/10 ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευ. Λέκκας, με κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
Εκκενώθηκαν στην περιοχή Παναγούλα Ζακύνθου τρεις διώροφες κατοικίες, οι οποίες κρίθηκαν ως μη κατοικήσιμες εξαιτίας του γεγονότος ότι μετά το μεγάλο σεισμό της Παρασκευής 26/10, αποκολλήθηκε βράχος από το βουνό και κινδυνεύουν.
Ήδη, η αστυνομία απέκλεισε την πρόσβαση προς τα τρία σπίτια και η μία οικογένεια φιλοξενείται στα κτίρια του Οργανισμού Δημόσιας Αντίληψης Ζακύνθου.
Σημειώνεται ότι το σημείο επισκέφθηκε το Σάββατο 27/10 ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας με κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενώ από την Παρασκευή 26/10 στο σημείο βρέθηκαν κλιμάκια μηχανικών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Παράλληλα, σειρά ελέγχων στο λιμάνι της Ζακύνθου, πραγματοποιούν δύτες, μηχανικοί της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών από το υπουργείο Ναυτιλίας και ερευνητές του Εργαστηρίου Λιμενικών έργων του ΕΜΠ, έτσι ώστε να εκτιμήσουν τις ζημιές από τον μεγάλο σεισμό χθες, ενώ έγιναν επίσης έλεγχοι στον τραπεζοειδή του Αγίου Διονυσίου και στην παραλιακή ζώνη.
Μάλιστα, το Λιμεναρχείο προέβη στην απαγόρευση της πρόσβασης στον εγκάρσιο Βραχίονα του μόλου Αγίου Νικολάου και τοποθέτησε απαγορευτικές κορδέλες.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης