Τελευταία Νέα
Οικονομία

Zaki (CEO Al-Iktissad Wal-Aama ): H Ελλάδα ανακάμπτει και οι οικονομικοί δείκτες παρουσιάζουν βελτίωση

tags :
Zaki (CEO Al-Iktissad Wal-Aama ):  H Ελλάδα ανακάμπτει και οι οικονομικοί δείκτες παρουσιάζουν βελτίωση
H ελληνική οικονομία ανακάμπτει και οι οικονομικοί δείκτες παρουσιάζουν βελτίωση τόνισε ο Raouf Abou Zaki, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Al-Iktissad Wal-Aama
H ελληνική οικονομία ανακάμπτει και οι οικονομικοί δείκτες παρουσιάζουν βελτίωση επισήμανε ο Raouf Abou Zaki, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Al-Iktissad Wal-Aama, μιλώντας σήμερα (29/10) στην Ευρωαραβική Διάσκεψη που πραγματοποιείται στην Αθήνα, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ελπίδα του για ακόμη περαιτέρω βελτίωση.
Μιλώντας γενικότερα για τις σχέσεις Ευρώπης και Αραβικού κόσμου δεσμεύτηκε για τη συνέχιση των προσπαθειών με στόχο τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Ευρώπης και Αραβικού Κόσμου. Από την πλευρά του και ο Tawfic Khoury, πρόεδρος του ομίλου Al-Iktissad Wal-Aamal, υπογράμμισε και αυτός πως το φετινό συνέδριο διεξάγεται σε μία πολύ καλή χρονιά για την ελληνική οικονομία που διαρκώς ανακάμπτει και προσελκύει διεθνείς επενδυτές. Οπως σημείωσε, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να εργαστούμε από κοινού, ξεπερνώ:ντας τα προβλήματα, ώστε η οικονομία να μπει σε τροχιά ανάκαμψης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης