Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

«Τρόμος» στις ΗΠΑ από το νέο υπερηχητικό ρωσικό μαχητικό ελικόπτερο

«Τρόμος» στις ΗΠΑ από το νέο υπερηχητικό ρωσικό μαχητικό ελικόπτερο
Τα σχέδια του νέου ελικοπτέρου υψηλής ταχύτητας που προετοιμάζεται για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις «διέρρευσαν  κατά λάθος» στα μέσα κοινωμικής δικτύωσης
Ορισμένες αναφορές υποδεικνύουν ότι τα σχέδια του νέου ελικοπτέρου υψηλής ταχύτητας που προετοιμάζεται για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις «διέρρευσαν  κατά λάθος» στα ρωσικά μέσα κοινωμικής δικτύωσης.





Ο σχεδιασμός του ελικοπτέρου Kamov χαρακτηρίζεται από ένα σύστημα δέλτα σταθερού πτερυγίου, ομοαξονικό δρομέα και κινητήρες ώθησης στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, παρόμοιο με το Sikorsky S-97 Raider και Bell V-280 Valor.
Ο Sergei Mikheyev, Γενικός Σχεδιαστής του Γραφείου Σχεδιασμού Kamov, παρουσίασε πρόσφατα τα σχεδιαγράμματα.



Ο Mikheyev αναμένει ότι οι νέες τεχνολογίες θα παράγουν υψηλότερες ταχύτητες και καλύτερη απόδοση καυσίμων που θα μπορούσαν να κάνουν την Ουάσιγκτον να ανησυχήσει πολύ.
Είπε επίσης ότι το νέο ελικόπτερο θα μπορούσε να φτάσει ταχύτητες άνω των 435 μίλια/ώρα, σχεδόν τρεις φορές την ταχύτητα ενός συμβατικού ελικόπτερο.
Το ελικόπτερο θα είναι εξοπλισμένο με πολυάριθμες τεχνολογίες stealth, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων υπέρυθρης καταστολής της θερμότητας και των διαφόρων σχεδίων της ατράκτου με εσωτερικά πυροβόλα όπλα για να αποφευχθεί η ανίχνευση από τους πυραύλους MIM-104 Patriot.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης