Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Jumbo: Δεν ξέραμε τίποτα για τις δραστηριότητες του αντιπροέδρου λένε πήγες της εταιρείας - Αύριο (31/10) «ξηλώνεται» από το ΔΣ

tags :
Jumbo: Δεν ξέραμε τίποτα για τις δραστηριότητες του αντιπροέδρου λένε πήγες της εταιρείας - Αύριο (31/10) «ξηλώνεται» από το ΔΣ
Jumbo:  Δεν ξέραμε τίποτα για τις δραστηριότητες του αντιπροέδρου λένε πήγες της εταιρείας – Αύριο (31/10) «ξηλώνεται» από το ΔΣ της εταιρείας. 
Πλήρης άγνοια για τις δραστηριότητες του κ. Ευάγγελου Παπαευαγγέλου,  δηλώνουν πηγές της εταιρείας Jumbo που βρέθηκε στο επίκεντρο  της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις του bankingnews για τα POS με Κινέζους  επιχειρηματίες.
Η εμπλοκή του αντιπροέδρου και στενού συνεργάτη  του Απόστολου Βακάκη, δεν τον εμπόδισε να ζητήσει την παραίτηση  του  μέχρι πρότινος αντιπροέδρου.
Η αποπομπή του από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αναμένεται να γίνει γνωστή αύριο με ανακοίνωση της εισηγμένης καθώς  θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της  εταιρείας.
Οι παραπάνω  εξελίξεις υποχρεώνουν τον κ. Απόστολο Βακάκη να επιστρέψει στην Αθήνα καθώς  βρίσκεται σε ταξίδι στο Λονδίνο.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαευαγγέλου φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο πώλησης  ακινήτων  μέσω POS σε κινέζους αγοραστές αλλά παραβίαζαν τα Capital Controls της Κίνας. 
Πρόσφατα  ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Jumbo είχε αποκτήσει  ακίνητα στο Ψυχικό και τονπερασμένο καλοκαίρι είχε αγοράσει τη βίλα του κ. Π.  Κωστόπουλου στη Φιλοθέη.

Ν.Θ.  
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης