Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Είσοδος της MLS στην αγορά της Βουλγαρίας

Είσοδος της MLS στην αγορά της Βουλγαρίας
Η Βουλγαρία, με πληθυσμό 7 εκατ., λόγω της γεωγραφικής της θέσης  αποτελεί αγορά στην οποία  η MLS θα επιδιώξει να παίξει σημαντικό ρόλο
Tην είσοδό της στην αγορά της Βουλγαρίας ανακοίνωσε η MLS, την τρίτη αγορά του εξωτερικού στην οποία εισέρχεται μετά από την Κύπρο και τη Σερβία.
Η Βουλγαρία, με πληθυσμό 7 εκατ., λόγω της γεωγραφικής της θέσης  αποτελεί αγορά στην οποία  η MLS θα επιδιώξει να παίξει σημαντικό ρόλο.
Με το MLS Easy™, τη διεθνή καινοτομία MLS Safe™ και τη MAIC στη Βουλγαρική γλώσσα, η MLS προετοιμάζει εδώ και καιρό την είσοδό της στην αγορά της Βουλγαρίας. Πιο συγκεκριμένα:
Ανέπτυξε τη MAIC στη Βουλγαρική γλώσσα η οποία ενσωματώνεται τόσο στο MLS Easy™  όσο και στα Smartphones και Tablets της εταιρείας.
Σημειώνεται ότι θα είναι η πρώτη φορά που οι Βουλγάροι θα μιλάνε στα κινητά τους τηλέφωνα στη γλώσσα τους, είτε για να κάνουν κλήση, να στείλουν μήνυμα, να κάνουν φωνητική αναζήτηση στο Internet ή για να αποκτήσουν πρόσβαση σε τοπικές υπηρεσίες,  όπως κοντινά φαρμακεία, τράπεζες και Parking.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης