Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Πωλήσεις μετοχών αξίας 15,3 εκατ. ευρώ από τους insiders της Motor Oil πριν το μπαράζ εξαγορών

tags :
Πωλήσεις μετοχών αξίας 15,3 εκατ. ευρώ από τους insiders της Motor Oil πριν το μπαράζ εξαγορών
Η διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου με την εξαγορά της Alpha TV και της IBG δεν ικανοποίησε την επενδυτική κοινότητα
Σε πωλήσεις μετοχών ύψους 715 χιλ. τεμαχίων έχουν προχωρήσει τους τελευταίους μήνες οι insiders της Motor Oil, ενώ πρόσφατα η γενική συνέλευση πήρε απόφαση επέκτασης των δραστηριοτήτων και άμεσα ανακοινώθηκαν οι πρώτες εξαγορές.
Από τις πωλήσεις μετοχών οι insiders είχαν έσοδα 15,3 εκατ. ευρώ με κάποιες από τις πωλήσεις μετοχών να έχουν γίνει πάνω από τα 23 ευρώ και κοντά στα υψηλά πολλών ετών της μετοχής.
Οι πωλήσεις έγιναν μέσω της Doson Investmements, συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τους Ν.Βαρδινογιάννη, από τη Motor Oil Holdings, συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τους Βαρδή Βαρδινογιάννη, Ιωάννη Βαρδινογιάννη και Πέτρο Τζαννετάκη,
Πριν από δύο ημέρες η εταιρεία ανακοίνωσε την απόκτηση ποσοστού στην τηλεόραση του Άλφα προσφέροντας περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ αλλά και την απόκτηση της IBG αλλά και των CPB Asset Management και Laiki Factors έναντι 73,5 εκατ. ευρώ.
Στελέχη της αγοράς είδαν επιφυλακτικά την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού καθώς σημειώνουν πως δύσκολα βγαίνουν κέρδη πλέον, ενώ πιο θετικά σχολίαζαν την απόκτηση της IBG.
Επίσης σημειώνουν πως συνέργιες με τηλεοπτικό μέσο σε επίπεδο marketing και διαφήμισης δύσκολα μπορούν να εντοπίσουν.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης