Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Λίγο μετά το άνοιγμα του ΧΑ - "Πυροβολούν" τη Motor Oil

tags :
Λίγο μετά το άνοιγμα του ΧΑ -
ΑΓΟΡΑ: Καλό μήνα! Μικρές απώλειες στο άνοιγμα, με τις τράπεζες να έχουν μικτή εικόνα και τις Motor Oil και Jumbo να συνεχίζουν να δέχονται πιέσεις για τους γνωστούς λόγους. Ο τζίρος χαμηλός αλλά δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό.

Επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές με καλά θεμελιώδη που έχουν διορθώσει συστήνουν οι αναλυτές καθώς πολλές βρίσκονται πλέον σε ελκυστικά επίπεδα.

Καλύτερη πάντως βλέπουν την ψυχολογία οι αναλυτές για το Νοέμβριο μετά και τις σημαντικές απώλειες του Οκτώβρη αλλά κυρίως λόγω των συζητήσεων για λύση στο πρόβλημα των κόκκινων δανείων.

MOTOR OIL: Στο -5,26% και στα 19,80 ευρώ στα πρώτα λεπτά. Θυμίζουμε πως οι insiders πούλησαν το προηγούμενο διάστημα μετοχές αξίας άνω των 15 εκατ. ευρώ. Στις 12 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου.

Εδώ είναι που λένε καλύτερα να ρωτάς και τους μετόχους σου και να τους αναλύεις τα σχέδιά σου πριν αποφασίσεις.

JUMBO: Πιέζεται και αυτή με καλό όγκο. Υποχωρεί περίπου 1,5% με 27 χιλ. τεμάχια και τιμή 12,7 ευρώ. Η αποτίμηση στα 1,72 δισ. ευρώ.

FOURLIS: Με όγκο ξεκίνησε και σήμερα και φαίνεται να έχει διαθέσεις για υψηλότερα, αλλά μένει να φανεί τι διαθέσεις έχουν οι πωλητές.

Η αποτίμηση στα 227 εκατ. ευρώ, πατάει σε ένα καλό σημείο που πρέπει να κρατήσει αλλιώς υπάρχει κίνδυνος τεχνικά για σημαντικά χαμηλότερα.

ΕΚΤΕΡ: Μετά την έγκριση από το Δήμο Πάρου, το ακίνητο αρχίζει να δείχνει πως η επένδυση δεν είναι και τόσο μακριά. Στο +5% η μετοχή και στα 1,09 ευρώ με 10 χιλ. τεμάχια.

ΟΛΘ: Άνοιγμα με 1 τεμάχιο. Τι να πούμε για τα ρετάλια που κάποιοι στο παρελθόν είχαν την ιδέα να αλλάζουν τιμή στη μετοχή.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ: Καθόλου καλά τα αποτελέσματα, αφού οι ζημιές μπορεί να μειώθηκαν αλλά παραμένουν μεγάλες ενώ την ίδια ώρα υπάρχει και μεγάλος δανεισμός.

Στη διοίκηση του ΧΑ ο λόγος για το αν θα πρέπει να μπει στην επιτήρηση ή αν θα θεωρήσει πως μπορεί να συνεχίσει στην κύρια αγορά. Η αποτίμηση κοντά στα 6 εκατ. ευρώ και μάλλον δεν αδικείται.

LAMDA: Ελπίζουμε να ζούμε όταν γίνει τελικά το Ελληνικό και να μην το βλέπουμε μόνο από μακέτες. Τρομερή η χώρα μας. Μία τέτοια επένδυση και δεν μπορεί να προχωρήσει.

Μία επένδυση που θα άλλαζε συνολικά την εικόνα της πρωτεύουσας σε όλα τα επίπεδα, θα έδινε δουλειές και τζίρο σε δεκάδες επιχειρήσεις. Και μετά νομίζουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε.

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ: Νωρίς είναι ακόμα για να κάνουν πράξεις. Αν κάνουν…

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης