Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ): Κακή και για τους δύο λαούς η Συμφωνία των Πρεσπών

tags :
Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ): Κακή και για τους δύο λαούς η Συμφωνία των Πρεσπών
Η συμφωνία δεν γίνεται για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο κρατών αλλά για να μπει το ΝΑΤΟ στα Σκόπια είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ
Την θέση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι κακή και για τους δύο λαούς, της Ελλάδας και των Σκοπίων διατύπωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος, υποστηρίζοντας ότι η στόχος της συμφωνίας δεν είναι η εξομάλυνση των σχέσεων των δύο κρατών.
«Είναι κακή η συμφωνία και για τους δύο λαούς κρίνοντας από αυτούς που την υποστηρίζουν ασκώντας και πιέσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή ΝΑΤΟ, εκπρόσωποι Αμερικανών αξιωματούχων.
Η συμφωνία δε γίνεται για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο κρατών αλλά για να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ το οποίο θα ισχυροποιήσει τη θέση του στα Βαλκάνια.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θέλουν να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και να αναβαθμιστεί η εξωτερική θέση της χώρας.
Η στάση των κομμάτων θα κριθεί και από την πίεση που θα ασκηθεί από τον διεθνή παράγοντα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Καραθανασόπουλος, ο οποίος εξέφρασε επιφυλάξεις και για τη διερεύνηση των σκανδάλων.
«Το θέμα δεν είναι η διαλεύκανση αλλά να χρησιμοποιηθούν προεκλογικά και να ξεσπάσει ένας καβγάς μεταξύ κυβέρνησης και κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Τα σκάνδαλα δεν οφείλονται σε ορισμένους πολιτικούς αλλά στην πολιτική που υπηρέτησαν οι κυβερνήσεις εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του κεφαλαίου, δίνοντας τροφή στη διαπλοκή» είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ, ο οποίος σχετικά με τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τόνισε ότι «σκοπός της κυβέρνησης είναι η πολίτικη σταθερότητα του συστήματος, η αναπαλαίωση του πολιτικού σκηνικού, και η υπονόμευση των κοινωνικών δικαιωμάτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης