Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Destiny για τη μήνυση του Δήμου Αθηναίων: Δεν έχουμε καμία σχέση με πλαστογραφία

Η Destiny για τη μήνυση του Δήμου Αθηναίων: Δεν έχουμε καμία σχέση με πλαστογραφία
Τι απαντά η εταιρεία στη μήνυση του δήμου Αθηναίων
Καμία σχέση δεν έχει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Destiny Επενδυτική Μ.ΙΚΕ  σχετικά με το πλαστό πιστοποιητικό με τίτλο «CERTIFICATE OF AUTHORIZATION»  για το οποίο ο δήμος Αθηναίων έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων και παντός υπευθύνου, ζητώντας την ποινική τους δίωξη.
«Κατηγορηματικά ουδέποτε η εταιρία μας έκανε χρήση ή επίκληση του εν λόγω εγγράφου, την ύπαρξη του οποίου άλλωστε αγνοούσε» τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, η οποία επαναλαμβάνει ότι η ίδια δεν εμπλέκεται στη διαδικασία έκδοσης της βίζας των αγοραστών των ακινήτων της.
Ακόμη επισημαίνει ότι το φερόμενο αυτό πλαστό έγγραφο «δεν έχει ημερομηνία έκδοσης, ούτε στοιχεία της εταιρείας μας, πέραν του διακριτικού της τίτλου, και φέρεται να έχει εκδοθεί από παντελώς αναρμόδια για τις βίζες αρχή», ενώ σημειώνει ότι «η εταιρεία μας ονομάζεται DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ (και στο εξωτερικό EPENDITIKI) και όχι Investments».
Ο δήμος Αθηναίων στη μήνυση του , χαρακτηρίζει  το περιεχόμενο του εγγράφου  «ψευδές» και «φέρεται να εξουσιοδοτεί την αναφερόμενη σ΄αυτό εταιρία Destiny Investments (EPENDITIKI) M.IKE ως δήθεν “ Επισήμως Αναγνωρισμένο Μεσιτικό Γραφείο Ακινήτων και Πρακτορείο για το επενδυτικό πρόγραμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΒΙΖΑ”».
Το εν λόγω, «πιστοποιητικό» , σημειώνεται στη μήνυση, φέρει μεταξύ άλλων και το επίσημο έμβλημα του δήμου καθώς και τις υπογραφές του δημάρχου Γιώργου Καμίνη και της διευθύντριας Προσωπικού του Δήμου Ελένης Χαλβατζά, οι οποίες  είναι  πλαστές  όπως καταγγέλλεται στη μήνυση που κατέθεσε ο δήμος.
Σύμφωνα πάντα με τη μήνυση  του δήμου Αθηναίων «καθίσταται βέβαιο» ότι «οι υπαίτιοι στόχο είχαν  την εξαπάτηση οιουδήποτε -ενδεχομένως- νομικού ή φυσικού προσώπου».
Επίσης, αναφέρεται ότι «ενήργησαν έχοντας ως παράλληλο και απώτερο στόχο την προσπόριση μελλοντικών οικονομικών και κοινωνικών ωφελημάτων  και τη δημιουργία συμφερουσών προς αυτούς εννόμων σχέσεων ή συμβάσεων σε βάρος της φερεγγυότητας του δήμου Αθηναίων, του δημάρχου, Γιώργου Καμίνη και της δημοτικής υπαλλήλου Ελένης Χαλβατζά».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρίας Destiny Επενδυτική Μ.ΙΚΕ, έχει ως εξής:

«Αναφορικά με την από 23.10.2018 μήνυση κατ` αγνώστων του Δήμου Αθηναίων (κλπ) δηλώνουμε ότι τόσο την ύπαρξης της μήνυσης όσο και του αναφερόμενου σε αυτή πλαστού εγγράφου πληροφορηθήκαμε και εμείς για πρώτη φόρα εχθές μέσα από τα ΜΜΕ. 
Ουδείς από τους μηνυτές μέχρι και σήμερα ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρεία μας ή μας ενημέρωσε για την ύπαρξη του εν λόγω εγγράφου, πολλώ δε μάλλον μας ζήτησε εξηγήσεις ή τη θέση μας επί αυτού.
Κατηγορηματικά ουδέποτε η εταιρία μας έκανε  χρήση ή επίκληση του εν λόγω εγγράφου, την ύπαρξη του οποίου άλλωστε αγνοούσε.
Επαναλαμβάνουμε ότι η εταιρεία μας δεν εμπλέκεται στη διαδικασία έκδοσης της βίζας των αγοραστών των ακινήτων μας.
Ως εκ του περισσού, επί του φερόμενου πλαστού αυτού εγγράφου, παρατηρούμε εκ πρώτης ότι δεν έχει ημερομηνία έκδοσης, ούτε στοιχεία της εταιρείας μας, πέραν του διακριτικού της τίτλου, και φέρεται να έχει εκδοθεί από παντελώς αναρμόδια για τις βίζες αρχή.
'Αλλωστε η εταιρεία μας ονομάζεται DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ (και στο εξωτερικό EPENDITIKI) και όχι Investments.
Είναι προφανές ότι η εγγύηση ποιότητας παροχής υπηρεσιών που προσφέρει το όνομα της εταιρεία μας στην κινεζική και όχι μόνο αγορά έχει αποτελέσει το έναυσμα χρησιμοποίησης του από επιτήδειους.
Προς τούτο για την αποκατάσταση της αλήθειας και τη διαφύλαξη του κύρους της Destiny Επενδυτική Μ.ΙΚΕ, η οποία την τελευταία περίοδο έχει πληγεί αναίτια και βάναυσα από αβάσιμη και αναληθή πληροφόρηση, θα προσφύγουμε άμεσα ενώπιoν της ελληνικής δικαιοσύνης».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης