Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος για πόρισμα Εξεταστικής για Ερρίκος Ντυνάν: Η κυβέρνηση έχει ξεφύγει από κάθε όριο λογικής

Λοβέρδος για πόρισμα Εξεταστικής για Ερρίκος Ντυνάν: Η κυβέρνηση έχει ξεφύγει από κάθε όριο λογικής
Η πρόταση που εισηγήθηκα τον Μάρτιο του 2012 για το Ερρίκος Ντυνάν έγινε αποδεκτή από τη Βουλή είπε ο κ.Λοβέρδος
Την θέση ότι η κυβέρνηση έχει ξεφύγει από κάθε όριο λογικής διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος «στοχοποιείται» στο πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής (που συνέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ) για την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν.
«Η πρόταση για το «Ερρίκος Ντυνάν» που εισηγήθηκα το Μάρτιο του 2012 με τροπολογία έγινε αποδεκτή από τη Βουλή» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm  ο κ.Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας πως τον Ιούλιο του 2011 είχε έρθει στην κατοχή του η πρόταση του Ντυνάν την οποία –όπως είπε- πήγε στη Βουλή και τη μοίρασε.
Όπως ανέφερε ο κ.Λοβέρδος, δέχθηκε το αίτημα του νοσοκομείου να πουληθεί λέγοντας ότι δεν προχώρησε αμέσως στην ιδιωτικοποίηση του, αλλά προσπάθησε να το κρατήσει με τη νομική βάση που υπήρχε τότε ενώ σημείωσε πως κατάφερε να το κρατήσει όρθιο και οι εργαζόμενοι να λαμβάνουν ένα μέρος των χρημάτων τους.
Ο κ. Λοβέρδος είπε πως έκανε τα πάντα απολύτως άψογα υπογραμμίζοντας πως το νοσοκομείο είναι σήμερα όρθιο επειδή οι συνάδελφοι του μετά από εκείνον το ιδιωτικοποίησαν με μεγάλο τίμημα ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει ξεφύγει από κάθε όριο λογικής μιλώντας για έλλειψη ειλικρίνειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης