Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Groupama Ασφαλιστική εκπαιδεύει τη νέα γενιά οδηγών

Η Groupama Ασφαλιστική εκπαιδεύει τη νέα γενιά οδηγών
Σε συνεργασία με το Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς» η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης για τα παιδιά των εργαζόμενων της
Η Groupama Ασφαλιστική, σε συνέχεια των δράσεών της στο πεδίο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, διοργάνωσε ένα ακόμη εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ Academy στο Μαρούσι.
Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά για τα παιδιά των εργαζόμενων της εταιρίας.
Το εξειδικευμένο σεμινάριο είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς οδηγών σε σχέση με την οδική ασφάλεια και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.
Χάρη στις πρωτοποριακές βιωματικές και θεωρητικές μεθόδους του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», οι συμμετέχοντες, ηλικίας 17 έως 23 ετών, είχαν τη δυνατότητα να διδαχθούν τις αρχές και τους κανόνες της ασφαλούς, αμυντικής και υπεύθυνης οδήγησης, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις σωστές βάσεις για την καλλιέργεια μιας γενικότερης κουλτούρας οδικής ασφάλειας.
Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει σταθερά να υλοποιεί προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωση της κοινωνίας για ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτό της ασφάλειας στους δρόμους.
Αποτελεί επιπλέον και διαχρονική αρχή της εταιρίας να λαμβάνει πρωτοβουλίες για θέματα που έχουν άμεση σχέση με τα προγράμματα ασφάλισης που διαθέτει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης