Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Οι τράπεζες θα παραμείνουν στο επίκεντρο – Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Οι τράπεζες θα παραμείνουν στο επίκεντρο – Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές
Τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται την Πέμπτη μπορεί να τραβήξουν το βλέμμα των επενδυτών σε συγκεκριμένες μετοχές
Οι τραπεζικές μετοχές αναμένεται από τους αναλυτές να παραμείνουν στο επίκεντρο με την ειδησεογραφία αναφορικά με την αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI να συνεχίζει να τις επηρεάζει.
Τεχνικά, η εικόνα του ΧΑ δεν είναι καλή και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι αναλυτές που δεν αποκλείουν την πιθανότητα να δούμε χαμηλότερα επίπεδα το επόμενο διάστημα.
Για σήμερα περιμένουν συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με το βλέμμα και στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.
Τα αποτελέσματα εννεαμήνου που αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη ίσως μεταφέρουν το ενδιαφέρον των επενδυτών στις εισηγμένες που ανακοινώνουν, όπως Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΤΕ, Coca Cola, Τιτάν και Σαράντης.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τράπεζα επίπεδα τιμών με τους επενδυτές να παραμένουν αμέτοχοι έχοντας στραμμένο το βλέμμα τους στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.
 
Euroxx
Η ειδησεογραφία στις τράπεζες αναφορικά με την πιθανή αφαίρεση από τον δείκτη MSCI Greece Standard θα συνεχίσει να επηρεάζει την αγορά και σήμερα.
 
Beta
Οι επενδυτές μπορεί να μεταφέρουν το ενδιαφέρον τους στα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται την Πέμπτη (Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΤΕ, Coca Cola, Τιτάν και Σαράντης).
Για σήμερα περιμένουμε σταθεροποιητικό άνοιγμα σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης