Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Υπάρχει θέση και σε 4η τράπεζα για στέλεχος που έχει φύγει ήδη κακήν κακώς από άλλες 3;

Υπάρχει θέση και σε 4η τράπεζα για στέλεχος που έχει φύγει ήδη κακήν κακώς από άλλες 3;
Η διαχρονική πορεία του Σωτήρη Συρμακέζη δεν δείχνει σοβαρότητα και επαγγελματισμό
Υπάρχει θέση και σε τέταρτη τράπεζα για στέλεχος που έχει φύγει ήδη κακήν κακώς από άλλες τρεις;
Το τραπεζικό στέλεχος στο οποίο αναφερόμαστε είναι ο Σωτήρης Συρμακέζης, ο οποίος κατά σύμπτωση έχει αποχωρήσει ήδη από τρεις τράπεζες.
Ο ίδιος ήταν πάντα καλοπληρωμένο στέλεχος, αλλά οι πρώην εργοδότες έχουν διατυπώσει σοβαρότατες επιφυλάξεις για την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητά του, καθώς σχεδόν πάντα συμμετείχε σε συνέδρια εις βάρος του πλήθους των εργασιών που απαιτούσαν οι θέσεις του στις τράπεζες που εργαζόταν.
Για παράδειγμα, στη Eurobank, σε διάστημα ενός έτους, συμμετείχε σε 40 συνέδρια και ενώ η τράπεζα τον αναζητούσε για να αντιμετωπίσει θέματα καθημερινότητας, απουσίαζε στο εξωτερικό για… δημόσιες σχέσεις.
Σημειώνεται ότι ο Σωτήρης Συρμακέζης ήταν στέλεχος της Τρ. Πειραιώς, αποχώρησε για να προσληφθεί στη Eurobank, με αντικείμενο το digital banking.
Η Eurobank έφτιαξε μια μεγάλη ομάδα για να υποστηρίξει αυτό το σχέδιο, ωστόσο ο ίδιος «άδειασε» την τράπεζα, για να προσχωρήσει αργότερα στην Praxia Bank, από την οποία μάλιστα όπως αποκάλυψε το bankingnews.gr στις 2 Νοεμβρίου… αποχώρησε.
Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αναζητά εργασία στην Εθνική, στη μόνη τράπεζα στην οποία ακόμη δεν έχει εργαστεί.
Η διαχρονική πορεία του Σωτήρη Συρμακέζη δεν δείχνει σοβαρότητα και επαγγελματισμό, καθώς οι κινήσεις του επιδέχονται σοβαρότατης κριτικής…

Υποσημείωση

Η Αναστασία Σακελλαρίου, η διευθύνουσα σύμβουλος της Praxia Bank, μήπως έχει να μας πει κάτι για την περίπτωση Συρμακέζη;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης