Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fundstrat Global Advisors: «Ράλι» 10% στη Wall Street μετά τις ενδιάμεσες εκλογές λόγω Trump

Fundstrat Global Advisors: «Ράλι» 10% στη Wall Street μετά τις ενδιάμεσες εκλογές λόγω Trump
Νέα «bullish» πρόβλεψη από τον Tom Lee
Οι χρηματιστηριακές αγορές της Νέας Υόρκης θα καταγράψουν ράλι περίπου 10% τις ημέρες μετά τις ενδιάμεσες εκλογές (περισσότερα εδώ) για το Κογκρέσο, σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Fundstrat Global Advisors, Tom Lee.
Επί αυτού, μιλώντας στο CNBC, έθεσε την τιμή-στόχο για το τέλος του έτους στις 3.025 μονάδες για τον δείκτη S&P 500.
Μόλις πριν λίγες ημέρες, μιλώντας πάλι στο ίδιο κανάλι, προέβλεψε πως η «bull» αγορά στη Νέα Υόρκη ενδέχεται να διαρκέσει για… δεκαετίες, συστήνοντας επιθετικές αγορές στους επενδυτές, καθώς δεν αναμένει κάποιο συνεχόμενο sell-off έως το 2035.
Να υπενθυμιστεί πως ο Tom Lee αναμένει το Bitcoin στα 25.000 δολάρια ανά μονάδα έως το τέλος του 2018, από περίπου 6.300 δολάρια ανά μονάδα που διαπραγματεύεται επί του παρόντος.
Βέβαια, ο αναλυτής της Fundstrat έχει προχωρήσει σε ακόμη πιο αισιόδοξες προβλέψεις για το κρυπτονόμισμα.
Τον περασμένο Μάρτιο, σε μία περίοδο που ο κλάδος ψηφιακών νομισμάτων «βυθιζόταν» σε όλο και πιο χαμηλά επίπεδα, επέμενε να «βλέπει» το Bitcoin σε αστρονομικά επίπεδα, μελλοντικά.
Επικαλούμενος τα τεχνικά στοιχεία στην τιμή του κρυπτονομίσματος, ανέφερε ότι μία πτώση της τάξεως του 70% το 2014, ακολούθησε άνευ προηγουμένου «ράλι» άνω του 55.000%!
Με βάση, λοιπόν, τα παραπάνω, το Bitcoin ενδέχεται να εκτοξευθεί στα 91.000 δολάρια ανά μονάδα, το 2020!
Νωρίτερα μέσα στο έτος, ο κ. Lee, αναλυτής που είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις -αποτυχημένες- «bullish» προβλέψεις του πριν τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008, προέβλεπε πως το Bitcoin θα αναρριχηθεί σε νέα επίπεδο ρεκόρ (προς το παρόν το ρεκόρ διαμορφώνεται στα 19.800 δολάρια), τον Ιούλιο 2018, επιμένοντας για την τιμή-στόχο των 125.000 δολαρίων, το 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης