Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαβεβαιώσεις Κουβέλη σε λιμενικούς: Σεβόμαστε την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, θα σας καταβάλουμε τα αναδρομικά

Διαβεβαιώσεις Κουβέλη σε λιμενικούς: Σεβόμαστε την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, θα σας καταβάλουμε τα αναδρομικά
Η κυβέρνηση δίνει μια σκληρή μάχη για τη μη περικοπή των συντάξεων υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας
Την θέση ότι η κυβέρνηση σέβεται την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της και ότι θα καταβάλει τα αναδρομικά που τους έχουν παρακρατηθεί από μισθούς και συντάξεις διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Φ. Κουβέλης μιλώντας σε εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Λιμενικού Σώματος.
Όπως είπε ο κ.Κουβέλης, η κυβέρνηση δίνει μια σκληρή μάχη για τη μη περικοπή των συντάξεων, εκφράζοντας την πεποίθηση πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.
Με αφορμή και τις τελευταίες προκλήσεις από την πλευρά της Τουρκίας ο κ.Κουβέλης αφού αναφέρθηκε στο ρόλο του Λιμενικού, το οποίο όπως είπε, διαδραματίζει σημαντικό και καταλυτικό ρόλο σε εθνικό επίπεδο από τις διασώσεις προσφύγων και μεταναστών, τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, επεσήμανε πως όλα αυτά γίνονται σε μία περιοχή όπου τη θέση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, έχει πάρει η επιθετική ρητορική αμφισβήτησης των συνόρων και οι απειλές.
«Θα ήταν τραγικό λάθος για τον οποιονδήποτε να εκλάβει και να ερμηνεύσει τη στάση της χώρας μας, ως στάση αδυναμίας» είπε ο κ.Κουβέλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης