Τελευταία Νέα
Διεθνή

Credit Agricole: Ενισχύθηκαν κατά +3,2% τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2018, στα 1,10 δισ. ευρώ - Στα 4,8 δισ. ευρώ τα έσοδα

Credit Agricole: Ενισχύθηκαν κατά +3,2% τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2018, στα 1,10 δισ. ευρώ - Στα 4,8 δισ. ευρώ τα έσοδα
Τα έσοδα της γαλλικής τράπεζας σημείωσαν άνοδο της τάξεως του +5% στα 4,8 δισ. ευρώ
Άνοδο σημείωσαν τα καθαρά κέρδη της Credit Agricole για το τρίτο τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με τα σημερινά (7/11) στοιχεία της τράπεζας, χάρη στη άνοδο της κερδοφορίας στα περισσότερα τμήματά της.
Ειδικότερα, τα κέρδη της τράπεζας σημείωσαν άνοδο της τάξεως του +3,2% στα 1,10 δισ. ευρώ, ενώ τα υποκείμενα καθαρά έσοδα αυξήθηκαν κατά +17% ετησίως, στα 1,13 δισ. ευρώ.
Παράλληλα, τα έσοδα της Credit Agricole κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, στα 4,8 δισ. ευρώ, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν περαιτέρω άνοδο των εσόδων στα 4,84 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με την τράπεζα, τα έσοδα αυξήθηκαν σε ετήσια βάση σε όλες τις επιχειρηματικές μονάδες, ενώ τα κέρδη αυξήθηκαν σε όλες εκτός από την εξειδικευμένη επιχειρήση χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, όπου παρέμειναν σταθερά.
Σε ότι αφορά τον δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας της τράπεζας, ο οποίος αποτελεί μέτρο κεφαλαιακής ισχύος, αυτός αυξήθηκε στο 11,5% τον Σεπτέμβριο, έναντι 11,4% τον Ιούνιο.
«Η τράπεζα πέτυχε οργανική ανάπτυξη σε όλες τις επιχειρηματικές της γραμμές», σχολιάσε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Philippe Brassac, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης