Η Karavias Underwriting Agency Ασφαλίζει την «Art Thessaloniki»

Η Karavias Underwriting Agency Ασφαλίζει την «Art Thessaloniki»
H έκθεση «Art Thessaloniki» καλύπτεται κατά παντός κινδύνου μέσω του εξειδικευμένου συμβολαίου Έργων Τέχνης & Κοσμημάτων «Fine Art Insurance» της Karavias Underwriting Agency, εξουσιοδοτημένου ανταποκριτή των Lloyd’s
Για άλλη μια χρονιά η Karavias Underwriting Agency στηρίζει την «Art Thessaloniki», χορηγώντας την Ασφαλιστική κάλυψη της μεγαλύτερης έκθεσης έργων τέχνης της Βορείου Ελλάδος.
H έκθεση «Art Thessaloniki» καλύπτεται κατά παντός κινδύνου μέσω του εξειδικευμένου συμβολαίου Έργων Τέχνης & Κοσμημάτων «Fine Art Insurance» της Karavias Underwriting Agency, εξουσιοδοτημένου ανταποκριτή των Lloyd’s.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο συμβόλαιο καλύπτει τις σημαντικότερες ιδιωτικές συλλογές έργων τέχνης και κοσμημάτων της χώρας μας, καθώς και πλήθος εκθέσεων εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και συλλογές μουσείων, μεταφορές έργων τέχνης, αίθουσες τέχνης και εταιρικές συλλογές.
Φέτος, το εικαστικό «θέμα» που συνοδεύει την παρουσία της Karavias Underwring Agency στην έκθεση αφορά την κραυγή της Μέδουσας του Caravaggio.
Η «Art Thessaloniki» θα ανοίξει τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS