Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Εθνική Ασφαλιστική πρωτοπόρος στα προγράμματα υγείας

Η Εθνική Ασφαλιστική πρωτοπόρος στα προγράμματα υγείας
Η Εθνική Ασφαλιστική ξεχώρισε στα βραβεία Salus Index για την ισχυρή της παρουσία στον ασφαλιστικό κλάδο
Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Εθνική Ασφαλιστική ξεχώρισε στα βραβεία Salus Index για την ισχυρή της παρουσία στον ασφαλιστικό κλάδο, επιτυγχάνοντας την υψηλότερη κερδοφορία στον κλάδο Υγείας.
Η φετινή διάκριση στα Salus Index Awards 2018 βασίστηκε σε δείγμα 20 ασφαλιστικών εταιριών εκ του οποίου προέκυψε ότι, χάρη στα πρωτοποριακά της προγράμματα υγείας για ιδιώτες και επιχειρήσεις, η Εθνική Ασφαλιστική παραμένει διαχρονικά πρώτη στον τομέα της Υγείας, επιτυγχάνοντας την υψηλότερη κερδοφορία του κλάδου.
Εκ μέρους της Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, στην εντυπωσιακή εκδήλωση του εκδοτικού οργανισμού New Times Publishing - που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο King George την 1η Νοεμβρίου και όπου συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της Πολιτικής και τους κλάδους της Φαρμακοβιομηχανίας, της Υγείας και της Ομορφιάς, παραβρέθηκε ο κ. Γιάννης Σηφάκης, διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης και Λοιπών Συνεργασιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο οποίος και παρέλαβε το φετινό βραβείο.
Ο ίδιος, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή της βράβευσης, προσέθεσε ότι:
«Τη θέση της η Εθνική Ασφαλιστική την υποστηρίζει δυναμικά, όσο δύσκολες και αν είναι οι οικονομικές αλλά και κοινωνικές συγκυρίες στις οποίες έχει βρεθεί η χώρα μας, στηρίζοντας έμπρακτα τόσο την Ελληνική Οικονομία όσο και την κοινωνία. Πάρα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που συνεχίζουμε να βιώνουμε ως χώρα και παρά τις λειτουργικές δυσχέρειες λόγω της διαδικασίας πώλησης, η Εθνική Ασφαλιστική για άλλη μια χρονιά έχει καταγράψει σημαντική αύξηση εργασιών, με τη συνολική παραγωγή για το α’ εξάμηνο του 2018 να ανέρχεται σε €317,5 εκ., σημειώνοντας αύξηση 3,6%, ενώ τα κέρδη προ φόρων για την ίδια περίοδο διαμορφώθηκαν σε €34,1 εκ.
Στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια στροφή προς την ιδιωτική ασφάλιση για την κάλυψη τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας περίθαλψης, με το μεγαλύτερο μέρος των πελατών να επιλέγουν προγράμματα υγείας που δεν απαιτούν χρόνια ή σταθερή δέσμευση.
Οι βασικοί παράγοντες που παίζουν τον κυριότερο ρόλο στην επιλογή του ασφαλιστήριου προγράμματος είναι η σχέση παροχών που προσφέρει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, σε συνάρτηση με το κόστος.
Οι πελάτες λοιπόν ζητούν προϊόντα υγείας υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικές τιμές.
Με οδηγό της ανάγκες των ασφαλισμένων μας η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σειρά καινοτόμων προϊόντων υγείας παρέχοντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές».
Σύμφωνα με τον κ. Σηφάκη, στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι οι ασφαλισμένοι να αισθάνονται πάντα τη σιγουριά και την ποιοτική κάλυψη που μπορεί να προσφέρει η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία της χώρας.

Φωτογραφία: Ο κ. Γιάννης Σηφάκης (δεξιά) παραλαμβάνει το Βραβείο Salus Index 2018 από τον κ. Γρηγόρη Σαραφιανό, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης